Infanta Pilar a Spaniei, In Memoriam

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu profundă tristețe de decesul Alteței Sale Regale Infanta Doña Pilar a Spaniei.

Infanta Pilar, primul copil al Altețelor Lor Regale Contele și Contesa de Barcelona, s-a născut la 30 iulie 1936. A fost sora mai mare a Regelui Juan Carlos I al Spaniei. Infanta Pilar a decedat astăzi, 8 ianuarie 2020, la Madrid.

Infanta Pilar a fost membru al Comitetului Internațional Olimpic (1996-2006) și președinta Federației Internaționale de Echitație (1994-2006).

Majestatea Sa și Principele Radu au trimis astăzi scrisori de condoleanțe Majestăților Lor Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, precum și Majestății Sale Regelui Juan Carlos.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Noi, romanii, ii iubim pe spanioli si avem un respect profund fata de Familia Regala a Spaniei, atat de strans inrudita cu Familia Regala a Romaniei. De aceea, tristetea lor ni se transfera si noua, astfel ca le transmitem cuvenitele condoleante la acest trist eveniment.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29276514
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate