În curând, în librării: Povestea Castelului Săvârșin

Prima carte regală din anul 2021 va apărea la Curtea Veche Publishing, cu titlul “Povestea Castelului Săvârșin”, sub semnătura Alteței Sale Regale Principele Radu.

Volumul, bogat ilustrat cu fotografii de epocă și actuale, este publicat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârșin, în ziua de 1 iunie 2001.

Fotografiile înfățișează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947. Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viață.

Volumul cuprinde, de asemenea, o amplă descriere, în imagini și cuvinte, a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă și de înaltă calitate profesională.

Începând din ziua de 1 mai 2021, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului. Detalii privind vizitarea castelului și a parcului vor fi publicate din vreme.

3 comentarii

 1. Sänt foarte curios de aceastä carte frumoasäsi interesantä. Sper cä o pot cumpära, cät mai repede…….
  MULTUMESC – NIHIL SINE DEO
  Träiascä Monarhia in Romänia si sper cä Romänia redevine cät mai curtiänd REGAT
  Multe felicitäri de bine si sänätate din Germania de sud

 2. Majestate, sper cä o sä scrieti si o carte despre
  ILEANA-MAICA ALEXANDRA a ROMÄNIEI
  si
  Principele NICOLAE A ROMÄNIEI & IOANA DOLETTI

  MULTUMESC

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Va fi, cu siguranta, o carte pe care o voi citi cu mult nesat, asa cum am citit-o si pe cea referitoare la Castelul Regal Peles, scrisa tot de Alteta Sa Regala Principele Radu. De asemenea, sper sa am posibilitatea sa vizitez si Castelul Regal Savarsin, stiind cata munca asidua, minutioasa si profund profesionista a fost desfasurata de atatia specialisti (arhitecti, restauratori, constructori si peisagisti) timp de aproape un deceniu, pentru a-l aduce la aspectul prezent, pastrandu-i totusi intacta istoria de secole pe care o poarta cu glorie zidurile sale, glorie adusa la apogeu de Regele Mihai si Regina Mama Elena si pastrata cu veneratie de Majestatea Sa Margareta.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32655041
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate