Imagini de la lansarea cărții “Ana. Portretul Reginei” de Ziua Femeii 2013

De Ziua Femeii, Principesa Moștenitoare a participat la lansarea albumului dedicat Reginei Ana, care împlinește anul acesta nouăzeci de ani, eveniment ce a avut loc la librăria Cărturești de la Cotroceni Mall.

 

Fotografii de Daniel Angelescu.

10 comentarii

 1. EugeniaIvănescu

  SPLENDID!

 2. Norica si familia

  Altetele Voastre, de cate ori sunteti cu noi, ni se lumineaza viata si credem in speranta, caci A.V. si M.S.Regele Mihai I – sunteti SPERANTA noastra. Va stimam si va iubim !

 3. Ca de obicei, stil, atmoferă caldă, elevație intelectuaslă și spirituală. Sunt superbe și fotografiile. Felicitări!

 4. AVRAHAM ROXANA

  Un eveniment emotionant , clipe sublime la aceasta lansare a albumului dedicat Reginei Ana . Tot respectul si admiratia pentru Altetile Voastre Regale !

 5. MIHAIELA CURCA

  MA SIMT ATAT DE BINE CAND VAD ATATA GRATIE,STIL,BUNA CUVIINTA,MODESTIE SI MA SIMT ASA DE RAU CA ASTFEL DE PERSONALITATI NU SUNT PROMOVATE INTR-O TARA IN CARE DOMNESTE DOAR PROSTUL GUST SI GOANA DUPA SENZATIONAL.ALTETELE LOR SUNT UN MODEL DE RAFINAMENT,EDUCATIE,CLASA SI SANGE NOBIL IN CEL MAI FRUMOS SENS AL CUVANTULUI!

 6. Roxana Gabriela Mateescu

  Minunate sunt fotografiile ! Sunt bucuroasa ca m-am aflat printre cei prezenti. Inca odata am avut ocazia sa le admir pe ALTETELE VOASTRE REGALE. PRINCIPESA MARGARETA este incantatoare! LA MULTI ANI, REGINEI ANA !

 7. Alexandru-Grigore PISOSCHI

  Un nou prilej sa ne simtim mandri ca suntem romani !
  Multumiri deosebite Altetelor Voastre Regale, iar Majestatii Sale Reginei Ana ii dorim multi ani de viata cu sanatate si bucurii !

  Adriana si Alexandru-Grigore PISOSCHI

 8. Diana Lucia Zotescu

  Alteta Voastra,

  Regret nespus faptul de a nu fi putut participa la lansarea albumului dedicat Majestatii Sale Reginei Ana. O problema de sanatate ce se cerea remediata in spital mi-a amanat placerea, bucuria si onoarea de a fi in preajma Alteelor Voastre si, implicit, de a parcurge acest interesant album pe care sper sa il pot gasi in librarii.

  Cu siguranta, anul 2013 se va putea numi, cu indreptatire, Anul Reginei, iar Alteta Voastra face o minunata inaugurare a acestui an prin splendidul album lansat dedicat Majestatii Sale Reginei Ana.

  Am admirat indelung fotografiile de la acest eveniment editorial, in special cele ale Altetelor Voastre in care radiati de frumusete si de bucuria de a fi impreuna. Este acel gen de bucurie intensa pe care, de obicei, o vezi la cuplurile proaspat casatorite. Faptul ca ne permiteti noua, cei ce Va vizitam blogul, sa fim partasi la aceasta splendida armonie, este un dar pentru care Va multumim din inima.

  Cu aceeasi adanca veneratie, credinta si fidelitate,
  Diana Lucia Zotescu

 9. Reportaj tv "O viață, un destin, o poveste".
 10. Alteța-Voastră Regală,

  Felicitări și mult succes.

  La Fee Blanche
  (scriitoare)

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25366860
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate