Grădinița „Regina-Mamă Elena” din Săvârșin

Vineri, 26 februarie 2021, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au fost prezenți la inaugurarea grădiniței “Regina-Mamă Elena” din Săvârșin.

Gazdele evenimentului au fost primarul comunei, dl Ioan Vodicean și directoarea Liceului Tehnologic “Regele Mihai I” din Săvârșin, dna profesor Luminița Costea.

Au fost prezenți dl Iustin Cionca, Președintele Consiliului Județean Arad, dl Marius Gondor, Inspector Școlar General, dl Iulian Bucătaru, director al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dl Doru Sinaci, directorul Bibliotecii Județene Arad, membri ai Consiliului Local și reprezentanți ai sponsorilor.

Placa purtând numele Reginei a fost dezvelită de Majestatea Sa Margareta și de primarul comunei, dl Ioan Vodicean.

Majestatea Sa a oferit nou-înființatei grădinițe un tablou cu portretul bunicii sale realizat de artistul plastic Valentin Tănase, precum și cărți cu povestea vieții Reginei Elena fiecărui copil înscris la grădiniță.

Părintele paroh din Săvârșin Călin Mădăluță a oficiat o scurtă slujbă de sfințire a instituției de învățământ.

Construcția grădiniței din Săvârșin a fost realizată cu fonduri europene obţinute de administraţia locală, iar amenajările interioare s-au făcut cu sprijinul unor sponsori.

2 comentarii

 1. Este foarte frumos, pentru infiintarea acestei grädinite cu un nume roial si important
  Regina-mamä ELENA A ROMÄNIEI
  a fost o mamä eroinä, bunicä si doamnä impotantä in societate romänä, dar si in afara tärii europei, dar si in intreaga lume
  si mult succes, pentru un viitor mai strälucit si frumos, plin cu soare cald……BRAVO……..
  -NIHIL SINE DEO-
  M-as bucura forte mult, dacä Colegiul National UNIREA din Brasov,va purta numele Regina-mamä ELENA A ROMÄNIEI – MULTUMESC foarte mult…si multe felicitäri din Germania

 2. Eu va pot sta la dispozitie cu soft pentru automatizare si eficientizarea personalului! Traiasca Majestatea Dvs. si a intregii familii, de mult nu v-am mai vizitat domeniul de pe Kiseleff!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 35092748
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate