Gala Tinere Talente 2022

Gala Tinere Talente 2022 a fost organizată de Fundația Regală Margareta a României la Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian luni, 12 decembrie, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia.

Acest eveniment anual este dedicat tinerilor muzicieni și artiști vizuali, bursieri ai programului național Tinere Talente. Gala de aseară a reunit importante personalități din lumea culturală, sponsorii, mentorii, profesorii și familiile tinerilor artiști.

Gala Tinere Talente este ocazia cu care bursierii sprijiniți de Fundația Regală Margareta a României prezintă publicului rezultatele proiectelor lor individuale și de grup. Anul acesta, tinerii au oferit un concert de muzică, o expoziție de arte vizuale și o prezentare de modă, toate acestea fiind rezultatul colaborării interdisciplinare de pe parcursul întregului an de bursă.

Principesa Sofia a înmânat bursierilor diplomele pentru performanţa artistică în domeniul artelor vizuale şi al muzicii clasice.

Cu o istorie de 12 ani, programul Tinere Talente și-a confirmat valoarea adusă culturii românești, Fundația Regală Margareta a României investind peste 1 500 000 de euro în viitorul artistic al României. Peste 300 de burse au fost oferite tinerilor artiști aflați la început de drum, care provin din familii cu venituri modeste. Bursele pentru dezvoltare artistică, mentorii și promovarea au condus tinerii spre performanțe pe plan național și internațional.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407120
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate