Gala Tinere Talente 2017

Luni, 20 noiembrie 2017, la Teatrul Național din București, Principesa Maria a reprezentat pe Principesa Moștenitoare Margareta la Gala Tinere Talente, ediţia 2017.

Cu această ocazie, Alteța Sa Regală a înmânat diplomele Tinere Talente artiştilor bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, pentru performanţa artistică în domeniul artelor plastice şi al muzicii clasice.

Cei 36 de bursieri, sprijiniți pe parcursul anului 2017 de fundație, și-au prezentat proiectele individuale și de grup susținătorilor lor fideli: sponsori, profesori, mentori, părinți, dar și publicului larg.

Programul muzical al Galei a adus în fața spectatorilor talentul, măiestria, profesionalismul și erudiția tinerilor artiști lirici și instrumentiști.

În foaierul Sălii, a fost organizată expoziția de arte vizuale Tinere Talente ce cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură și design vestimentar, realizate de bursierii programului.

În decursul celor zece ani de desfășurare a programului Tinere Talente, Fundația Principesa Margareta a României a investit peste un milion de euro în viitorul artistic al României.  De un deceniu încoace, aproape 300 de tineri artiști aflați la început de drum, care provin din familii modeste, au fost susținuți cu burse, mentori și promovare, reușind astfel performanțe pe plan național și internațional.

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Cristian Sandu says:

    Respect Principesei Maria!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51786885
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate