Gala Premiilor UNITER, 2021

Luni, 19 iulie 2021, în sala mare a Teatrului Național din București, Uniunea Teatrală din România a prezentat Gala Premiilor din acest an.

A luat parte la gală Alteța Sa Regală Principesa Sofia. Alături de Principesa Sofia s-au aflat dl consilier prezidențial Sergiu Nistor și ministrul Culturii, dl Bogdan Gheorghiu.

Alteța Sa Regală a înmânat premiul pentru  “Cea mai bună piesă românească a anului” scriitorului Mihai Ignat, pentru piesa “Prințesa care sforăia”.

Gala Premiilor UNITER a debutat în anul 1991, iar Premiul pentru cea mai bună piesă a anului a fost acordat, fără întrerupere, de atunci și până astăzi.

Este unul dintre cele mai importante concursuri de dramaturgie națională din vremurile noastre. În anii 1992-2006, premiul a fost susținut de Fundația Regală Margareta a României. Din 2006, premiul este acordat sub auspiciile Familiei Regale a României.

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    ”Arta are cel mai mare buchet de mesaje Divine, dăruite celor aleşi, care iubesc oamenii, frumosul şi armonia lumii.” Tot respectul şi toată consideraţia pentru Familia Regală , întotdeauna prezentă la importantele evenimente ale lumii noastre culturale care celebrează excelenţa , care pun în lumină calitatea ridicată la cele mai înalte standarde de performanță. A aprecia arta , privită în toată complexitatea ei, înseamnă gustul pentru frumos, unic, rafinat . Vă asigur de toată admiraţia şi preţuirea mea !

  2. Foarte frumos, si mult succes……

    A.S.R. Principesa SOFIA A ROMÄNIEI foarte frumos, gratie

    NIHIL SINE DEO

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36302185
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate