Gala Federației Române de Canotaj 2023

Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la Gala anului 2023 a Federației Române de Canotaj. A fost sărbătorit bogatul palmares din acest an al sportivilor canotori și calificările la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. AGERPRES

În deschiderea evenimentului, a rostit scurt discurs de bun-venit doamna Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport. Alteța Sa Regală i-a felicitat felicitat pe cei prezenți pentru rezultatele remarcabile ale familiei canotorilor români, în ultimii zece ani, și a transmis încurajări, admirație și speranță sportivilor campioni, pentru anul 2024.

Principele Consort a înmânat apoi trofeul anual domnișoarei Bianca Camelia Ifteni, medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de Juniori de la Paris în acest an.

La sărbătoare au luat parte un mare număr de canotori români, de la toate cluburile din țară, alături de importanți susținători ai federației, de jurnaliști și de prieteni ai canotajului românesc.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Federatia Romana de Canotaj are, desigur, un palmeres competitional de exceptie. Presedinta Federatiei, doamna Elisabeta Lipa, este nu doar o campioana de talie mondiala multimedaliata cu aur, ci si un aliat, un model de urmat si un prieten de nadejde al sportivilor canotori – dar si a tuturor celorlalti -, dar si o persoana cu reale calitati de lider si de organizator al activitatii sporftive competitionale.

    Felicitari din inima pentru idea fericita a doamnei Lipa de a a-l invita la Gala Federatiei de Canotaj pe Alteta Sa Regala Principele Consort Radu. Casa Regala a fost dintotdeauna un ferm si statornic sprijinitor al sportului competitional dar si a celui de masa.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51786310
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate