Familia Regală la slujba din a treia zi de Crăciun 2015

Știre video

Duminică, 27 decembrie 2015, în a treia zi de Crăciun, Familia Regală a luat parte la slujba de la biserica ortodoxă din Săvârșin. Altețele Lor Regale au fost alături de Înalt Preasfinția Sa Timotei, Arhiepiscopul Aradului, venit să oficieze slujba alături de parohul locului, părintele Călin Mădăluță.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, au transmis arhiereului și parohului, precum și întregii comunități, urările de la mulți ani ale Majestăților Lor Regele Mihai I și Regina Ana.

În cursul după-amiezii, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au primit la Castelul Săvârșin reprezentanți ai autorităților locale din județele Hunedoara și Arad.

Fotografiile sunt realizate de Cristian Coposesc.

5 comentarii

 1. Emil says:

  Respect Altetelor Voastre!Viata vesnica Majestatilor !

 2. Liliana Sora says:

  Biserica este ” maica spirituală a neamului românesc ” , este ” inima umanității ” este „ stâlp neclintit și temelie a Adevărului ″… Tot respectul pentru Familia Regală pentru care, credința este o valoare care aduce alte valori, este izvor de mulțumire sufletească, iar faptele sale făcute din credință îi întăresc credința.
  „ Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul își odihnește sufletul ” , spunea Regina Maria. Trăiască Regele ! Trăiască Familia și Casa Regală a României !

 3. Gabriela Bucur says:

  RESPECT!! CASA REGALA a ROMANIEI.

 4. Răspunsuri pe Facebook (I) says:

  Teteul Nicolae Doamne ajuta !
  #
  Jolanda Joli Jozsi A fost foarte frumoasa duminica, va doresc in continuare toate cele bune si un An Nou cu sanatate, creditnta, dragoste, speranta, pace…Toate cele bune va doresc. din BRASOV
  #
  Riana Riana Mai suntem unii pe care ne intereseaza! Nu e politicos sa va exprimati in numele tuturor.
  #
  Constantin Oprita Monarhia salveaza Romania!
  #
  Florica Vilcea Coman RESPECT MAXIM!LA multi ani familiei regale,sanatate si… MULTA SANATATE iubitului nostru REGE cu cara ne mandrim!
  #
  Romeo Puscas MI-AS DORI CA IN ROMANIA SA SE RESTAUREZE MONARHIA CEI CARE DORIM ASTA AR TREBUI SA FACEM CEVA IN SENSUL ACESTA.
  #
  Catalin Gabriel Dima La mulți ani! Respect!
  #
  Iuliana Stoica LA MULTI ANI familiei regale!!!

 5. Răspunsuri pe Facebook (II) says:

  Magda Revan normal
  #
  Szerdahelyi Zoltan-Iulius la multi aniCasei Rsgale,zoltan,resita.
  #
  Eliseliza Rus TRAIASCA REGELE !!!!!
  #
  Rasnita Gabriela Maria Majestatii Sale Principesa mostenitoare Margareta, va iubim mult si suntem fericiti ca sunteti cu noi, indiferent cat suferim ca altii toti asa ne necajesc la nesfarsit. Avem viitoare regina si trantorii ne tot chinuie mereu.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51787034
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate