Familia Regală a României a adus un omagiu Regelui defunct al Thailandei

Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au făcut o vizită la Ambasada Regatului Thailandei la București, pentru a aduce un omagiu Majestății Sale Defuncte Regele Bhumibol Adulyadej și pentru a transmite condoleanțe poporului thailandez și Familiei Regale a Thailandei.

Custodele Coroanei a scris în Cartea de Condoleanțe un mesaj din partea Familiei Regale a României. În semn de omagiu, Altețele Lor Regale au depus în fața portretului Regelui răposat un buchet de flori în culoarea stindardului regal al Suveranului Thailandei.

Familiile Regale ale Thailandei și României au avut multiple întânlri de-a lungul domniei Regelui Bhumibol Adulyadej. Regele Mihai I și Regina Ana s-au întâlnit cu Regele Bhumibol și Regina Sirikit la Lausanne, în anii 1950. Ulterior, Majestățile Lor s-au reîntâlnit la Atena, în anul 1964.

Principesa Moștenitoare Margareta a cunoscut pe Regele Bhumibol și Regina Sirikit în anul 1964 la Atena, iar ulterior a întâlnit pe Regina Thailandei în Statele Unite ale Americii și în Europa. Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu s-au întâlnit cu Alteța Sa Regală Principesa Sirindhorn a Thailandei la Stockholm, Londra și Luxemburg, în ultimii zece ani. Principesa Moștenitoare Margareta s-a întâlnit cu Alteța Sa Regală Principele Moștenitor Vajiralongkorn în anul 2012, la Londra și Windsor.

Principesa Sirindhorn a vizitat România în anul 1994, iar Principesa Chulabhorn a vizitat țara noastră în anul 2000. Principele Radu a vizitat Thailanda în anul 2004, iar Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat împreună Thailanda în anul 2008.

Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu _ANG8995 _ANG8889 _ANG8944 _ANG8922 Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu Familia Regală a României a adus omagiu Regelui defunct al Thailandei, 26 octombrie 2016, foto Daniel Angelescu

Fotografii de Daniel Angelescu

 

3 comentarii

 1. Ionut Ticu says:

  Rascolitor!

  Zeci de mii de thailandezi cântând Imnul Regal au adus un omagiu MS Defuncte Regelui Bhumibol Adulyadej in Parcul Regal Sanam Luang, Bangkok, Thailanda, 22 Octombrie 2016:

  https://www.youtube.com/watch?v=eN41ttPLjC8

  Glorify his prestige

  We, servants of His great Majesty,
  prostrate our heart and head,
  to pay respect to the ruler, whose merits are boundless,
  our glorious sovereign ,
  the greatest of Siam,
  with great and lasting honor,
  (We are) secure and peaceful because of your royal rule,
  the result of royal protection
  (is) people in happiness and in peace,
  May it be that
  whatever you will,
  be done
  according to the hopes of your great heart
  as we wish (you) victory, hurrah!

 2. Ionut Ticu says:

  Si la fel de impresionant este omagiul adus MS Defuncte Regelui Thailande de Sheffield Wednesday Football Club din Anglia, unde s-a intonat Imnul Regal:

  https://www.youtube.com/watch?v=24OwsmuqPLA

 3. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  DEOSEBITE APRECIERI PENTRU AALLRR PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA SI PRINCIPELE RADU PENTRU OMAGIUL ADUS UNUI MARE REGE SI POPORULUI SAU !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51240838
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate