Familia Regală a adus un ultim omagiu lui Radu Beligan

Sâmbătă, 23 iulie 2016, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național din București, Familia Regală a României a fost reprezentată de Alteța Sa Regală Principesa Maria, care a depus o coroană de flori, a aprins o lumânare și s-a recules la catafalcul cu trupul neînsuflețit al marelui actor Radu Beligan.

Principesa Maria a transmis condoleanțe familiei și reprezentanților lumii culturale prezenți la Teatrul Național.

Fotografii realizate de Silviu Covaci

6 comentarii

 1. Cristian Sandu says:

  Gest regal!

 2. UN GEST FRUMOS din PATREA CASEI REGALE.
  UN GEST URAT din PARTEA MASSMEDIA din ROMANIA, care au ascuns acest gest. Se vede de la distanta, cum POLITICUL ROMANESC conduce si reprimeaza orice gest al CASEI REGALE.
  Dumnezeu sa-l odihneasca, pe omul RADU BELIGAN.
  Sincere condoleante familiei.
  Cu respect PATRASCU DANUT, din BACAU.

 3. Liliana Sora says:

  Demnitate, respect, înţelegere, solidaritate, dragoste, compasiune… ,.iată componentele principale ale unui caracter nobil , comorile cele mai preţioase ale unui om , adevărata sursă pentru pacea interioară şi exterioară şi fundamentale pentru existenţa umanităţii.
  ”Compasiunea este baza moralităţii.” spunea Arthur Schopenhauer
  Stimă şi consideraţie, pentru Familia şi Casa Regală a României, întotdeauna cuprinsă de altruism , nobleţe şi un sporit simţământ de grijă faţă de oameni !

 4. ionela stanescu says:

  Mi -a placut discretia Principesei Maria chiar de la momentul sosirii
  pana la momentul parasirii foaerului!
  Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul de artist!

 5. Gabriela Bucur says:

  RESPECT!!

 6. Diana Lucia Zotescu says:

  Alteta Sa Regala Principesa Maria a fost o prezenta de inalta distinctie. Sobrietatea atitudinii Altetei Sale, tristetea evidenta de pe chipul sau – exprimata cu demna retinere dar cu autentica traire in momentele in care a depus coroana la catafalcul marelui actor dar si atunci cand si-a exprimat compasiunea si condoleantele fata de membrii familiei defunctului, toate acestea sunt exemple ale profundei implicari a Casei Regale in tot ceea ce tine de viata poporului roman, inclusiv la evenimente triste ca acesta.

  Privind ulterior seara, in reluare, la televizor, gasesc innexplicabila lipsa oricarei mentiuni a prezentei Altetei Sale la Teatrul National din partea reporterului TVR care a comentat trista ceremonie la Jurnalul TVR . Este cumva noua linie de gandire a noului Consiliu de Administratie si a noului Presedinte al Televiziunii Nationale?
  Diana Lucia Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32016594
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate