Elena Arnăuțoiu, In Memoriam

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a Elenei Arnăuțoiu, un model de curaj și patriotism, de verticalitate și de ținută morală.

Elena Arnăuțoiu s-a născut la Nucșoara, în ziua de 12 aprilie 1919. Ea a fost ultima reprezentantă a legendarului grup de partizani de la Nucșoara, grup care a dovedit un curaj și o forță interioară de necrezut în fața regimului comunist și în fața crimelor pe care acesta le-a comis.

Elena Arnăuțoiu face parte dintr-o familie de martiri. Frații săi, Toma și Petre, au fost executați de dictatura comunistă, iar părinții săi, Ion și Laurenția, și-au sfârșit zilele în închisoare.

Majestatea Sa și Familia Regală transmit condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care au stat alături de Elena Arnăuțoiu.

5 comentarii

 1. Viorica Mwais

  Dumnezeu sa-i dea dnei Elena Arnăuțoiu pace vesnica !
  Condoleanțe!

 2. George Trohani

  Se duc (adorm intru Vesnicie) adevaratii Eroi … si raman epigonii …

 3. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  OMAGIU SI CINSTIRE VESNICA !

 4. Diana Lucia Zotescu

  Corul ingerilor sa-i insoteasca somnul cel vesnic doamnei Elena Arnautoiu. Romanii nu trebuie sa uite jertfa eroica a celor ce au murit opunandu-se criminalului sistem comunist si slugilor acelui sistem.

  Dumnezeu sa o odihneasca !

 5. Firica Bucur, Constanța

  Respect.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26139716
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate