Dubașii au colindat Familia Regală în ajun de Crăciun 2022

Astăzi, în Ajunul Crăciunului, Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de Altețele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria, au primit dubașii din localitate și au ascultat colindele păstrate cu fidelitate generații de-a rândul.

La întâlnirea au luat parte domnul Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârșin, și parohul bisericii ortodoxe, părintele Călin.

Este al 22-lea an consecutiv în care Dubașii colindă Familia Regală, de la întoarcerea Regelui Mihai I la castel, în iunie 2001.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    ”Un popor fără tradiţii este un popor fără viitor.”
    Dacă înțelegem tradiția ca pe o sumă de valori acumulate de societate la un moment dat, putem lega tradiția de educație, de credință, de cultură și tehnică, de toate domeniile vieții, de noi ca oameni, care trebuie să fim responsabili pentru valorile pe care le avem și să le transmitem celor care ne vor urma. Tot respectul pentru Familia Regală, păstrătoare și purtătoare de obiceiuri și tradiții care definesc adevărata identitate a neamului nostru. Sărbători binecuvântate , cu liniște și pace !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49631969
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate