Dubașii au adus la Săvârșin omagiu Regelui Mihai

Duminică, 10 decembrie 2017, dubașii din toată zona Văii Mureșului au adus un ultim omagiu și au păstrat un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I, la Castelul Săvârșin. A fost un moment plin de emoție, pe care l-au trăit deopotrivă tinerii din Valea Mureșului și locuitorii comunei Săvârșin, alături de edilii localității.

6 comentarii

 1. Mesaje FB

  Marius Jivan Cinste lor întru cinstirea memoriei Măriei Sale, Regele Mihai I.
  #
  Bologa Jenica Bravo lor!
  #
  Ana Cioara Cinste lor!
  #
  Salistean Domnica Era fericit,cind veneau localnicii,,,de sarbatori,,ramas bun,majestate
  #
  Daniela Dima Asa trebuie sa facem toti.Toti!
  #
  Costel Plugariu De apreciat gestul acestor romani !
  #
  Livia Sorescu Dumnezeu saL odihneasca!
  #
  Dana Cludia Rus Cinste lor
  #
  Mihai Surdu Cinste si respect lor!!
  Frumos omagiu!
  #
  Niculina Catarig Port pe umeri rușinea unui gest.Atunci când Majestățile Lor au fost întorși de pe aeroport.Simt că mă apasă acel gest.
  #
  Silvia Cristoiu Cinste lor.
  #
  Coco Rica INCA MAI EXISTA OAMENI ADEVARATI ,IN TARA ASTA !!! VA MULTUMIM ,PENTRU TOT ,MAJESTATE ! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASA !
  #
  Carmen Mierla Asta e Romănia!
  #
  Luminita Balean Respect majestate ! Cinste lor
  #
  Livia Snaider Cinste lor
  #
  Gabi Burlacu Daca noi care-l stim pe Majestatea Sa doar din povestirile bunicilor suntem profund indurerat de decesul Regelui MihaiI, e de inteles ca cei din Savarsin sufera ca dupa un tata!
  #
  Gina Pandia Asa trebuia sa fie mereu respectat
  #
  Remus Vlad Cinste lor !!
  #
  Dana Angelica Frumosu: Bravo lor ! Dumnezeu sa te odihneasca In pace, Majestate !
  #
  Aziz Cristina Cinste lor
  #
  Lucica Elena Frățilă Frumos din partea lor
  #
  Mircea If Radu: Poporul care și-a ignorat norocul
  #
  Cătălin-Petru Grigore Mă bucur că poporul începe să se trezească din ce în ce mai mult și să prețuiască jertfa Majestății Sale, însă în Biserica lui Hristos nu există momente de reculegere. Noi, credincioșii, facem rugăciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai I, Suveranul românilor prin excelență! Un ROMÂN adevărat, vertical, un Rege credincios, un vizionar și totuși un om simplu și apropiat de popor, o personalitate istorică mondială cum se nasc poate la două-trei veacuri. Dumnezeu să-l așeze cu Sfinții, iar pe noi să ne ierte și să ne înțelepțească, fiindcă nu am știut să-l aducem acasă și să ni-l facem din nou conducător după 1947 până astăzi. Dacă s-ar fi întâmplat aceasta, alta ar fi fost istoria acestui neam, care din păcate n-a prea știut de-a lungul veacurilor să țină spatele marilor voievozi și cârmuitori români. Veșnica sa pomenire!
  #
  Victoria Sisu Acesta e poporul roman
  #
  Alexandrina Govor Felicitari! Odihna si recunostinta vesnica Majestate!
  #
  Ibi Korsiczky Frumos gest , .
  #
  Morar Dorina Odihna vesnica Majestate .
  #
  Mike van de Boel Respectul meu pentru gestul Dvs.!
  #
  Mimi Slemco Bravo dragilor!!! Un gest frumos.
  #
  Lacramioara Radacina ma bucur sa vad caci mai sunt persoane in Romania care a facut un gest frumos pentru Regele Mihai I ,ei cunosc cu adevarat istoria si cred ca merita acest omagiu Majestatii ,odihna vesnica Majestate!
  #
  Luminița Popisteanu Respect si cinste lor
  #
  Luci Bogdan Un gest frumos in memoria Majestatii Sale! De ce nu au fost acceptati la festival si dubasii din Birchis?Din cate stiu ei au participat de fiecare data, anul trecut luand locul intai.
  #
  Dan Octavian Cinste lor. Așa se vede cit a fost de iubit.
  #
  Rozalia Floruta In vreme ce in Capitala ne baltacarim,il lasam pe Iliescu sa scrie condoleante, la Savarsin oamenii isi exprima RESPECTUL.
  #
  Cristiana O’Dowd Superb

 2. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  RESPECT SI ONOARE PENTRU DUBASII VAII MURESULUI SI TUTUROR CELOR CARE ILVENEREAZA PE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI AL TUTUROR ROMANILOR !

 3. Diana Lucia Zotescu

  Este un gest de simtire profunda, de dragoste, respect si loialitate fata de Regele nostru. Trist Craciun va fi anul acesta la Savarsin, atat pentru Familia Regala cat si pentru localnici. Dubasii au simtit asta, si au vrut sa-l mai ‘colinde’ odata pe Rege, evocandu-i astfel atat prezenta Sa luminoasa si datatoare de bucurie si lumina din anii cand venea la Castel, cat si tristetea absentei Sale. Un gest nespus de frumos, pentru care le multumesc.

 4. Stefy Marin

  Respect pentru toti care il onoreaza pe Majestatea Sa!
  Respect pentru Regele nostru MS Mihai I al Romaniei!
  Condoleante Casei Regale pentru marea pierdere, o sa ne lipseasca prezenta Majestatii Sale, coloana verticala si morala a acestei tari si a tuturor romanilor.Romania a avut o sansa dupa revolutie, dar nu e niciodata tirziu.
  Drum lin, odihna si recunostinta vesnica Majestate!

 5. Doina Glodan

  Cinste acestor tineri frumosi!Drum lin printre stele Majestatii Sale!

 6. Dan Maghiar

  Pentru memoria Maiestatii Sale Regelui Mihai I nu trebuie sa avem odihna niciunul dintre noi pana nu dam jos mafia politica din Romania.Lupta de abia incepe.Dumnezeu sa Binecuvinteze Romania si Casa Regala!!!A murit Regele!Traiasca Regele!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24741680
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate