Derby-ul de Trap al României 2019

Sâmbătă, 6 iulie 2019,  la invitația primăriei municipiului Ploiești, precum și a conducerii Clubului Sportiv Municipal – Hipodrom Ploiești, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat la Derby-ul de Trap al României.

În cadrul evenimentului hipic, Alteța Sa Regală a premiat echipa câștigătoare a derby-ului de Trap al României 2019 – armăsarul Calypso, condus de Vasile Gheorghe.

Programul reuniunii hipice a cuprins 7 curse de trap, precum Derby-ul de Trap al României și o cursă de trap din cadrul Campionatului Mediteranean de Trap, 2 curse internaționale de galop din cadrul calendarului mondial World Arabian Horse Racing al curselor de galop, destinate cailor din rasa Pur-Sânge Arab (cea mai importantă competiție din sud-estul Europei, organizată prin Federația Hipică Română) și nu în ultimul rând, o cursă internațională cu ponei.

Următoarea reuniune hipică de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2019.

 

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    ”Frăţia îi caracterizează numai pe oameni. Animalele nu cunosc decât dragostea, ” iar ” dragostea faţă de animale inspiră nobleţe.”
    Respect şi consideraţie pentru Familia Regală, pentru care sensibilitate înseamnă suflet pentru suflet , iar când ”sufletul se reflecta în ochi, cuvintele nu sunt necesare.”

  2. Marina Rotaru says:

    Frumos gest participarea Principesei Maria la Derby-ul de Trap de la Ploieşti, ediţia 2019. Un gest făcut atât pentru susţinerea acestui sport în România, prin continuarea unei tradiţii şi sper, şi în amintirea străbunicii sale paterne, Regina Maria a României, iscusită călăreaţă şi mare iubitoare a cailor.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241641
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate