Decorații conferite de Majestatea Sa la Palatul Elisabeta

Miercuri, 30 septembrie 2020, la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a conferit, ca în fiecare an, decorații regale unor personalități și instituții din România.

Alături de Majestatea Sa a fost prezent Alteța Sa Regală Principele Radu.

Medalia Regală pentru Loialitate a fost conferită domnului Tudor Vișan-Miu, domnului Aurel V. Zgheran, Colegiului Economic A.D. Xenopol din București, Colegiului Național Liceal Alexandru Odobescu din Pitești, Colegiului Național Calistrat Hogaș din Piatra Neamț și domnului Constantin Herțoiu, veteran de război, ajuns la vârsta de 106 ani.

Medalia Custodele Coroanei Române a fost conferită doamnei Cristina Buja, doamnei Roxana Molocea, doamnei Victoria Mitrofan-Crețu, doamnei Oana Budiș, doamnei Angela Galeța și doamnei Anna Katharina Scheiderieter.

Domnul Leonard Popovici-Chelaru, consilierul Alteței Sale Regale Principele Radu, a fost distins cu Ordinul Coroana României, în grad de Cavaler.

Decoraţia Regală Nihil Sine Deo a revenit domnului Sergiu Nistor, consilier prezidențial.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. […] a fost decorat de Majestatea Sa Regina Margareta a României cu Medalia Regală pentru Loialitate, într-o ceremonie desfășurată la Palatul Elisabeta din București în ziua de miercuri, 30 septembrie […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399944
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate