Custodele Coroanei s-a întâlnit cu Viceprim-ministrul Guvernului

În cursul zilei de luni, 14 martie 2016, Alteța Sa Regală Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Vasile Dâncu, Viceprim-ministru al Guvernului României. A luat parte la întâlnire Alteța Sa Regală Principele Radu.

Viceprim-ministrul și Custodele Coroanei au discutat chestiuni legate de agenda publică a Familiei Regale în țară și în Republica Moldova, despre vizitele externe ale Familiei Regale pentru susținerea intereselor României. De asemenea, au fost trecute în revistă proiectele comune dedicate aniversării, în anul 2016, a 150 de ani de la crearea Casei Regale a României și de la fondarea Statului român modern.

Fotografii de Daniel Angelescu.

12 comentarii

 1. Ţara are Familie Regală!
  Frumos şi Practic!

 2. Cristian Sandu says:

  Colaborare institutionala in interesul Natiunii, excluzind orice partizanat politic! E.ste exemplul pe care il ofera permanent Custodele Coroanei, demonstrind ca va fi o mare Regina a romanilor!

 3. Emilian T.Vandenboer says:

  Stirea aceasta este deosebit de interesanta in special acolo unde se scrie despre :
  “…au fost trecute în revistă proiectele comune dedicate aniversării, în anul 2016…”.
  Sunt convins ca din partea Guvernului Regatului Romaniei se va depune toata energia pentru marcarea evenimentului istoric al acestei aniversari si poate cu ajutorul Excelentei Sale Domnului Ciolos, Prim Ministru al Regatului Romaniei vor fi chiar evenimente neasteptate in buna noastra Romanie.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu
  Traiasca Monarhia – Traiasca Romania
  Cu adanc respect fata de Alteta Sa Regala Printesa Margareta a Romaniei.
  Emilian T.Vandenboer

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  Primirea Domnului Vasila Dancu, Vice-Prim-Ministru al Guvernului Romaniei, la Alteta Sa Regala Margareta, Custodele Coroanei Romaniei, este un fapt ce tine de atmosfera de normalitate introdusa de Casa Regala a Romaniei in viata publica a tarii. Este laudabil pentru Guvernul Romaniei ca a preluat si ca mentine mereu proaspete aceste relatii normale, de cooperare fireasca cu Casa Regala.

  Traiasca Regele !

 5. Gabriela Bucur says:

  RESPECT , Casei Regale a Romaniei!

 6. Radu says:

  Regatul României este în inima fiecărui roman! Familia Regala îl conturează și mai frumos, știind sa ii dea locul de cinste, care ii este menit! Mulțumim ASR Principesa Margareta, Custodele Coroanei, știind ca în persoana ASR vom vedea viitoarea Regina a României, viitorul suveran, adevărata Moștenitoare nu numai a Coroanei, ci și a valorilor insuflate de tatăl ei, și al tuturor romanilor, Regele Mihai!
  Trăiască Monarhia! Trăiască Romania!

 7. morikopall says:

  Aceasta intalnire imi da multe sperante. …! Traiasca Casa Regala .Traiasca Regele !

 8. Liliana Sora says:

  Asta înseamnă o Românie a respectului și a normalității ! Trăiască Regele ! Trăiască Familia și Casa Regală a României !

 9. stancu ileana says:

  ALTETELE VOASTRE eu simt ,cred , sunt sigura ca MONARHIA se intoarce ACASA cat de curand . Permiteti-mi ,va rog ,sa va adresez urarile mele de sanatate si succes in tot ceea ce intreprindeti . Sper ca DUMNEZEU sa ni-L pastreze langa noi pe REGELE NOSTRU si sa mai avem ALT PASTE FERICIT privindu-L cu respect langa REGINA ANA si insotiti de CASA REGALA a ROMANIEI . Va multumim , ALTETELOR VOASTRE ca puteti ierta si ce nu este de iertat . ileana lelia stancu

 10. Singurul deziderat – ROMANIA, IAR REGAT!
  Traiasca Casa Regala a Romaniei!
  Traiasca Regele!

 11. Cristian Sandu says:

  O singura observatie! La statutul domniei sale, dl. Dancu ar trebui sa stie ca intr-o imprejurare oficiala, sacoul la un rind se incheie la cel putin un nasture si se descheie atunci cind persoana se aseaza!

 12. Radu Cioboata says:

  Un pas frumos.
  Numai MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48411729
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate