Custodele Coroanei la Comitetul Director al Crucii Roșii Române

Marți, 27 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a prezidat ședința Comitetului Director al Crucii Roșii Române.

Prima ședință din acest an a Comitetului Director a avut loc la sediul central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Membrii Comitetului Director au discutat principalele direcții de acțiune ale programului prestigioasei organizații pentru următorul an.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

5 comentarii

 1. Diana Tocitu-Sinaia

  Dumnezeu să Vă binecuvânteze în tot ce faceți, Majestate!

 2. Felicitari Majestate!!!Un Nou An cu impliniri in toate activitatile!!Majestatea Voastra va doresc din suflet ca in curand sa aveti Coroana Regala a Romaniei pe locul cuvenit in fruntea Tarii!!!Nihil Sine Deo!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!

 3. Ana

  Majestate, întreaga admirație pentru toată acestă implicare!

  Cu aleasă prețuire, consider că cuvine să îndeplinim acel act de reparație istorică față de acele femei, aviatoare care au făcut parte din Escadrila Albă, activând la Crucea Roșie Română începând din 25 iunie 1940 până în 25 august 1944. Prin implicarea lor eroică, unică în lume, care le-a costat mari sacrificii atât în timpul acțiunilor de salvare, cât și după sfărșitul războiului în timpul regimului comunist, au salvat mii de bărbați ai căror nepoți, astăzi, merită să cunoască cui datorează viața.

  Așa să ne ajute Dumnezeu!

 4. Vasile

  Majestate,Cu Inalta Stima si Profund Respect Va Dorim in Fruntea Tarii pe Scaunul de Domnie Unde Va Este Locul Binemeritat,Va Doresc Mult Succes in Tot Ce Faceti,Doamne Ajuta!

 5. SECRIERU

  FELICITĂRI MAJESTATE, NIHIL SINE DEO

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27523880
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate