Concertul anual caritabil Concordia 2018

La invitația organizației umanitare Concordia, Principesa Maria a fost prezentă la concertul caritabil anual. Evenimentul se afla la cea de-a patra editie și s-a desfășurat la Teatrul Odeon din București joi, 4 octombrie 2018.

Ca in fiecare an, Alteța Sa Regală s-a adresezat invitaților cu un scurt mesaj. Au mai luat cuvânul E.S. doamna Isabel Rauscher, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Austria la Bucuresti și doamna Diana Certan, reprezentant în conducerea executivă a Concordia România.

Fondurile obținute vor fi folosite pentru dezvoltarea Centrelor de zi pentru copil și familie din Ploiești, unul dintre proiectele sociale ale organizației.

Organizația Umanitară Concordia se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria.

Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 26 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele organizației umanitare se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, și se adresează unui număr de peste două mii de persoane anual.

©Daniel Angelescu

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25101992
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate