Colindători și daruri de Crăciun la Săvârșin, 23 decembrie 2015

Știre video Observator

Miercuri, 23 decembrie 2015, a fost o zi plină la Castelul Regal de la Săvârșin. Încă de dimineață, piața din Satul Regal a fost vizitată de grupuri de colindători din Bistrița și Năsăud, Bihor și Arad, Timișoara și Cluj, Reșița și Turnu Severin. A vizitat castelul chiar și un român venit din Statele Unite ale Americii. Musafirii au fost întâmpinați cu ceai fierbinte, cu vin fiert, cu cozonac, precum și cu biscuiți și ciocolată. Toți au primit fotografii cu Majestățile Lor, care anul acesta vor petrece Crăciunul la reședința privată din Elveția.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, au primit pe colindători de-a lungul zilei.

Principesa Moștenitoare a primit grupul de colindători de la Crucea Roșie din Arad.

Imediat înainte de prânz, Principesa Moștenitoare și Principesa Maria, însoțite de primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean, și de directorul Ocolului Regal Silvic, Iosif Farkaș, au dus daruri familiilor nevoiașe din localitate, ca în fiecare an.

După-amiază, Principesa Moștenitoare a prezentat ziariștilor bradul de Crăciun și masa din Sufrageria Mare, pregătite pentru seara de Ajun. Maestrul bucătar, Viorica Luciana Călin, a făcut cunoscute presei meniurile zilelor de sărbătoare.

După primirea unor noi grupuri de colindători, Altețele Lor Regale au mers în Muzeul Regal al Automobilului care, pregătit drept sală de spectacol, a găzduit concertul de Crăciun oferit de Corala Regală Transilvania.

În ultima parte a serii, Familia Regală a oferit daruri de Crăciun angajaților Castelului Săvârșin și ai Ocolului Regal Silvic.

 

Fotografii de Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

 

7 comentarii

 1. Cristian Sandu says:

  In numele tuturor militantilor Grupului de Actiune pentru Monarhie si Democratie urez CRACIUN FERICIT Regelui Mihai I al Romaniei si tuturor membrilor Familiei Majestatii Sale!

 2. Cristian Sandu says:

  In numele tuturor militantilor Grupului de Actiune pentru Monarhie si Democratie urez CRACIUN FERICIT tuturor doamnelor, domnisoarelor si domnilor care servesc cu profesionalism si devotament Casa Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei!

 3. Tatjana & Marcel Koprol says:

  TO ROYAL FAMILY OF ROMANIA,

  MERRY CHRISTMAS AND ALL THE BEST IN 2016!!!

  Marcel&Tatjana Koprol
  Ambassador

 4. Răspunsuri pe Facebook says:

  Rita Maxim Craciun fericit !
  #
  Florica Tincu Multumim,la fel va dorim!
  #
  Ileana Dumitriu Craciun fericit!
  #
  Gheorghe Rosu acolo am fost si eu in acest an,Craciun Fericit
  #
  Maria Comsa Craciun fericit!
  #
  Cristian Cezar Petculescu CRACIUN BINECUVANTAT !
  #
  Anton Romila Craciun FERICIT
  #
  Nela Bogdan Crăciun fericit!!
  #
  Cezar Nencu craciun fericit
  #
  Mihai Stefan Superbe poze si costume populare pe cre le vezi rar la televiziuni

 5. MARIA says:

  CRACIUN FERICIT !

 6. Liliana Sora says:

  Sărbătoarea Crăciunului aduce emoție, sensibilitate și o imensă bucurie tuturor, indiferent de vârstă. Este nostalgie pentru trecut, curaj pentru prezent și speranță pentru viitor. Este o dorință, ca fiecare zi a vieții să fie plină de binecuvântări bogate și eterne și ca fiecare drum să ducă spre pace. Este o sărbătoare cu cea mai mare încărcătură de obiceiuri și tradiții , păstrate nealterate , când spiritul creștin ne unește parcă mai mult, în liniște, dragoste, credință și speranță. Dumnezeu să ocrotească și să binecuvânteze Familia Regală cu sănătate, bucurii și cele mai frumoase împliniri ! Crăciun fericit !

 7. alexandra allali says:

  Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa va umple sufletul de fericire si pace! Craciun fericit Altete Regale! cu stima si netarmurit respect,Alexandra Allali

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51786529
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate