Basmele Reginei Maria, a VIII-a ediție

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare a primit marți, 9 iulie 2013, în cursul dimineții, la Palatul Elisabeta, câștigătorii celei de-a opta ediții consecutive a concursului anual “Basmele Reginei Maria”. Concursul se desfășoară sub patronajul Alteței Sale Regale și al meu.

Concursul este organizat cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Dolj și al Palatului Copiilor din Craiova.

Anul acesta, concursul a funcționat pe trei secţiuni: concursul de basme, concursul de pictură digitală şi – o nouă secţiune – concursul de artă plastică.

În Sala Regilor și în grădina palatului, Principesa Moștenitoare a stat de vorbă cu elevii și profesorii și a înmânat, celor mai buni dintre concurenți, râvnitele diplome.

19 comentarii

 1. Roxana Gabriela Mateescu says:

  PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA este o minunata zana care necontenit rasplateste tinerele talente. Frumos!

 2. stelian r. says:

  Cu adevarat minunat! O Principesa Adevarata pentru printisoare si prentisori desprinsi parca din basme ! Nimic fara Dumnezeu !

 3. TC says:

  Felicitari pentru eveniment! A fost deosebit iar alteta sa, Principesa Margareta o prezenta incantatoare.

 4. MIHAIELA CURCA says:

  MINUNAT!OARE RESTUL POPORULUI ROMAN A DEVENIT ORB SI NU MAI RECUNOASTE ADEVARATA VALOARE A CONDUCATORILOR DE DREPT A ROMANIEI!FELICITARI ALTETA PENTRU TOATE ACIVITATILE SI EFORTURILE FACUTE!

 5. Cerasela Platz says:

  Doamne ce frumoase sunt costumele satesti ale unor copii………….imi doresc si eu de asemenea sa am un costum satesc din judetul Neamt, deoarece acolo am venit pe lume.
  Calduroase Felicitari si urari de bine, pentru toti copii premiati.

 6. Ciutureanu Rodica says:

  Tot ce s-a intamplat a fost minunat !!! felicitari !

 7. Ciutureanu Rodica says:

  iar Altetea sa Principesa Margareta este minunata din toate punctele de vedere !Tinuta impecabila , un zambet fermecator care cucereste simpatia tuturor !!!

 8. Marina Rotaru says:

  Felicitari A.S.R. Principesei Margareta pentru initiativa de a motiva copiii sa citeasca si sa scrie. Nu stiu daca mai sunt si alte institutii din Romania care sa organizeze un astfel de concurs.
  Ceea ce vad eu pe figura copiiilor, cel putin asa cum reiese din fotografii, este ca ei simt ca sunt luati in seama, ca sunt realmente apreciati si incurajati.

  Efortul Casei Regale in acest sens nu este usor de cuantificat, dar asta nu face decat sa ii sporeasca valoarea!

  Marina Rotaru,
  Ploiesti.

 9. Maria says:

  Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat sa fie intr un palat adevarat , langa o adevarta printesa , un basm devenit realitate ?
  Multumim Familiei Regale pentru minunile pe care le savarseste !
  Traiasca Regele !

 10. Emanuel Petac says:

  Este cu adevarat Principesa Margareta a Romaniei. Sa ne traiti, Alteta Voastra ! A fost o mare bucurie sa fim alaturi de Alteta Voastra, a fost una dintre cele mai frumoase din viata de scolarita a fetei mele. Va multumim, cu toata dragostea.

 11. fraga says:

  Felicitari ptr eveniment cu adevarat fantastic Sa ne traiasca Principesa Margareta a Romaniei cu intreaga familie Regala.Multumesc d na Monica ptr tot ce ne faceti cunoscut

 12. constantina says:

  Altetea Voastra cand va privesc mi se umplu ochii de lacrimi de bucurie,sunteti atat de frumoasa atat de buna,atat de calda,imi faceti atat de mult bine sufletului meu obosit de atata galceva a acestei societati bolnave.Ce bucurie poate sa fie mai mare ca aceea sa fii privit cu atata seninatate de atatea ochisori sinceri care va divinizeaza.Sa traiti Principesa !
  Dumnezeu sa va dea sanatate .Traiasca ,Casa Regala A Romaniei !

 13. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Petac Emanuel Este cu adevarat Principesa Margareta a Romaniei. Sa ne traiti, Alteta Voastra ! A fost o mare bucurie sa fim alaturi de Alteta Voastra, a fost una dintre cele mai frumoase din viata de scolarita a fetei mele. Va multumim, cu toata dragostea.
  #
  Crina Gabriela foarte frumos
  #

 14. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Nicole Nicolescu Candoare, inocenta, frumusetea specifica unui pui de om cu virsta lui; minunat este cind toate acestea nu se pierd in timp
  #
  Georgeta Ladariu ce copil frumos !!!!
  #
  Ileana Reisnauer
  #
  Gudrun Oppitz Sweet boy…
  #
  Gudrun Oppitz Very interesting unfortunately i do not understand the language..would be this lady the today queen of roumania? And the boy the crownprince? If possible please explain me..
  #
  Anca Dragoe The article talks about Princess Margareta receiving the winners of the annual competition ,,The Tales if Queen Maria ”.Competition under her patronage :)The boy in the picture is wearing a Traditional Romanian Costume
  #
  Gheorghe Paraschiv It is about a competition named ” The tales of Queen Maria of Romania” organized recently by Royal house of Romania , Her Highness Princess Margareta, and the child is just a child participant, little but handsome !
  #
  Liliana Sora Liliana Sora – Toată admiraţia, respectul, consideraţia pentru ceea ce sunteţi, pentru ceea ce faceţi atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari . Cuvintele sunt parcă prea simple, prea sărace pentru a exprima ceea ce gândesc , ccea ce simt , ceea ce merită de fapt niste OAMENI ADEVĂRAŢI
  #
  Doina Basarabescu Felicitari.

 15. Diana Lucia Zotescu says:

  Fuziunea sufleteasca dintre copiii Romaniei si Casa Regala este cel mai firesc lucru cu putinta. Sufletul pur al copiilor au simtit, cu siguranta, ca in Casa Regelui sunt la ei acasa. Tot ceea ce am spus despre atractia fireasca dintre tinerii de azi si Rege este perfect valabil si in cazul copiilor, generatia cea mai curata a unui popor.

  Alteta Sa nu a facut decat sa fie asa precum este mereu, adica buna, calda, generoasa, apropiata. Spre incantarea tuturor celor prezenti, dar si a noastra, a celor ce privim fotografiile si citim despre acest eveniment.

  Diana Lucia Zotescu

 16. Gabriela Bucur says:

  Multumiri pentru frumoasele fotografii.Gabriela Bucur.

 17. Leonid Iacob says:

  Ca participant direct şi la ediţia din anul acesta ( prof. îndrumător şi însoţitor al copiilor de la Comăneşti – Bacău) a festivităţii de premiere, mulţumesc în numele copiilor şi al meu pentru primirea deosebită, pentru căldura sufletească. şi pentru înalta ţinută a manifestării.

 18. Hoaghea Adriana says:

  unde poate fi consultata lista completa a castigatorilor editiei 2013?

 19. Theodor Radulian says:

  Au fost premiate si lucrarile de la sectiunile arta plastica si pictura digitala sau numai cele de la sectiunea creatie literara?

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853493
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate