Camera Națională de Comerț la 150 de ani

Miercuri, 29 ianuarie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae a luat parte la seara dedicată Corpului Diplomatic acreditat la București, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul marchează aniversarea a 150 de ani de la înființarea primei Camere de Comerț a României, în anul 1864, prin decretul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

La eveniment au luat parte reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditat la București, Ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlățean, și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

5 comentarii

 1. stelian r. says:

  Un eveniment foarte important ! ASR Principele Nicolae, singur, pentru prima data (?), printre afaceristi?! Traiasca Regele ! Nimic fara Dumnezeu !

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Un eveniment de anvergura atat pe plan diplomatic cat si comercial care a beneficiat de un plus de stralucire si de importanta prin participarea Altetei Sale Regale Principelui Nicolae care se integreaza din ce in ce mai profund in viata tarii Sale, Romania. Alteta Sa a inceput, cu mai bine de un an in urma, o activitate intensa de cunoastere a tarii, a poporului roman si a problemelor existente in tara. Implicarea sa tot mai sustinuta a inceput de mult sa fie nu doar vizibila, ci si benefica.

  Ii dorim Altetei Sale Regale Principelui Nicolae cat mai multe ocazii de a fi alaturi de poporul Sau pentru a intregi aceasta cunoastere reciproca.

  Cu cea mai profunda credinta si loialitate fata de Rege, Coroana si Monarhie,
  Diana Lucia Zotescu

 3. TEREZIA FILIP says:

  Sper ca într-un viitor nu prea îndepărtat să avem rege pe tronul României. Nico altă formulă politică sau administrativă nu mai poate salva ţara aceasta.

  Dacă aş comenta deviza Casei Regale “Nihil sine Deo”, aş face o demonstraţie cu multe argumente despre ce se alege de sistemele care îl îndepărtează pe Dumnezeu din concepţia şi activitatea lor.
  Vedem încă odată că instituţiile importante ale statului român au fost fondate, după model european, de către regii României.

 4. Cristian. E. says:

  Traiasca Monarhia!!!

 5. Andra says:

  Fain eveniment…

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48411093
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate