Cadouri pentru săvârșinenii cu dificultăți financiare

Joi, 22 decembrie 2022, Majestatea Sa Margareta a oferit, ca în fiecare an, cadouri de Crăciun familiilor cu dificultăți financiare și celor aflați în suferință din comuna Săvârșin. AGERPRES

Majestatea Sa a fost însoțită de Alteța Sa Regală Principesa Elena, de primarul localității, Domnul Ioan Vodicean, și de reprezentantul Companiei Profi, Domnul Călin Costinaș, și de doamna Aniela Mladin, reprezentând compania Guala Pack Nădab. Histoires Royales

Această tradiție datează din anii 1940, când Regina Elena și Regele Mihai petreceau sfârșitul de an la Săvârșin. Tradiția a fost continuată de Regele Mihai și de Regina Ana, în anii 2001-2014.

Evenimentele publice de la Săvârșin au fost organizate de Fundația Colecția Familiei Regale a României cu sprijinul generos al lanțului de magazine Profi, Băncii Transilvania, Electrolux, Rețelei Private de Sănătate Regina Maria și Guala Pack Nădab.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    ”Din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul, căldura Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape.” Atunci când sufletul este îmbrăcat cu iubire, credință, sensibilitate, compasiune, generozitate…, “bunătatea în cuvinte creează încredere, bunătatea în gândire creează profunzime, bunătatea în dăruire creează iubire.” Iată de ce Familia Regală este un exemplu, este un model demn de apreciat, de prețuit și de urmat. Sărbători binecuvântate, cu linişte şi sănătate !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45725348
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate