Cadouri de Crăciun pentru angajații Casei Majestății Sale

Ca în fiecare an, angajații Casei Majestății Sale au primit daruri de Crăciun, pentru ei și familiile lor. Întâlnirea s-a petrecut în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu, însoțiți de Principesa Elena, de Irina, de Principesa Sofia și de Principesa Maria, au mulțumit tuturor pentru munca și devotamentul dovedite în acest an, deosebit de intens și marcat, la final, de dispariția Regelui Mihai I, cel mai longeviv dintre monarhii României din toate timpurile.

Pentru Trenul Regal al Aducerii Aminte, la Mărășești, Mărăști și Oituz, pentru Garden Party de 10 mai, pentru toate vizitele externe ale Familiei Regale și, mai ales pentru funeraliile regale, personalul Casei a dat dovadă de o capacitate de muncă și un devotament ieșite din comun.

Majestatea Sa Custodele Coroanei a mulțumit tuturor, inclusiv celor care, departe de familiile lor, au servit cu atâta dăruire și afecțiune pe Regele Mihai, la reședința sa privată din Elveția.

Fotografii de Daniel Angelescu

21 comentarii

 1. Angela V.

  Calda si inaltatoare atmosfera, felicitari tuturor! Craciun luminat si linistit intregii Familii Regale a Romaniei si tuturor colaboratorilor atat de devotati!

 2. SECRIERU IOAN

  SĂRBĂTORI CU BINE SI SĂNĂTATE

 3. Raluca

 4. Simona Balan

  Simt o imensa tristete! Asta e tot ce pot sa spun!

 5. Cristina Maria Ciuca

  Buna seara Altetele voastre!
  Ma bucur sa va vad bine, impreuna asa cum trebuie sa fie!
  Foarte frumos gestul!
  Aceasta este adevarata monarhie si oamenii de calitate din marea familie a regalitatii!
  Domnul sa va ajute in tot!

 6. savu nicolae

  Sărbători liniștite!

 7. Valerian Stan

  Dorim ca Sarbatoarea Sfanta a Craciunului sa aduca Majestatii Sale Custodelui Coroanei si intregii Familii Regale liniste si mangaiere sufleteasca! Ne sunteti speranta si model. Dumnezeu sa odihneasca cu dreptii pe Regele Mihai cel Bun.

 8. Florin Petruț

  Mângâiere de Sus !

 9. Florin Petruț

  Mângâiere de Sus !

 10. Mihail Miriam Georgette

  Dragostea noastră, Doamna, Maria Ta, și Familiei Regale. Sa va dea Domnul putere, dragoste aveți deja!

 11. Alice

  Sărbători liniștire casei Regale

 12. Liliana Sora

  Iubire şi respect pentru oameni, iubire şi compasiune pentru animale, iubire de bine, iubire de frumos ! Admiraţie şi preţuire, stimă şi consideraţie pentru întreaga Familie Regală !

 13. Gamanut Maria

  Sarbatori fericite! Cu respect si admiratie!

 14. Irina Marinescu

  ŞFANTA SARBATOARE A NASTERII MANTUITORULUI IISUS HRISTOS SA VA ADUCA LINISTE SI LUMINA.LA MULTI ANI 2018!

 15. Ioana Vasiliu

  Sarbatori fericite !

 16. Frohe Weihnachten
  und
  ein gesundes, neues Jahr 2018

  An
  I. M. Kronprinzessin Margarete von Rumänien
  S. M. Königlicher Prinz Radu von Rumänien
  I. M. Prinzessin Maria von Rumänien
  und an alle Mitglieder der
  royalen Königsfamilie aus Rumänien !!!

  Wir wünschen Euch eine frohe, besinnliche Advents- und Weihnachtszeit, ein paar Tage der Gemütlichkeit, mit viel Zeit zum Ausruhen und Genießen und zum Kräfte sammeln für ein neues Jahr 2018.
  Ein Jahr voller Aktivität und Herausforderungen, ein Jahr voller Spannung und Spaß, aber dennoch ohne Kopfschmerzen und Sorgen, mit viel Erfolg, wie Ihr braucht, um zufrieden zu sein und nur so viel Stress, wie Ihr vertragen könnt, um gesund und munter bleiben zu können, mit so wenig Ärger wie möglich, um so viel Freude wie nötig, damit man 365 Tage, rundum glücklich sein kann.

  Herzliche Glückwünsche zu diesen schönen Winter- & Jahresfesten an Euch alle,
  Ihr, Dietmar Melzer
  -Siebenbürgen/Transilvania/Ardeal/Transylvania-
  -Deutschland/Germania/Germany-

  FROHE WEIHNACHTEN und EIN GESUNDES NEUES JAHR 2018
  MERRY CHRISTMAS and A HAPPY NEW YEAR 2018
  KELLEMES KARÀCSONYI UNNEPEKET 2018
  SÄRBÄTORI LINISTITE, CRÀCIUN FERICIT si AN NOU FERICIT 2018

  “Majestät, Sie sind jetzt die neue Königin Margarete I. von Rumänien, von ganzem Herzen”

 17. Pantea Alexandru-Sorin

  Uniti in fata viitorului!

 18. Gondwana von Gatterburg

  De Craciun, Majestate, Va doresc tot ce le doresc copiilor mei. Si la toate astea, multa putere.
  Doresc Familiei Regale sa ia locul ce i se cuvine si sa conduca ţara si poporul in spiritul Majestatii Sale Regele Mihai I al Ramaniei.
  Ce e in suflet, e greu de pus in cuvinte.

 19. Tatjana Koprol

  TO THE ROYAL FAMILY OF ROMANIA

  CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!!!

  May winter Holidays bring You and Your beloved peace in Your souls and homes, health, prosperity and many accomplishments, as You wish.

  Marcel and Tatjana KOPROL
  Ambassador

 20. Rodica

  Crăciun fericit! O idee pt. Georgeta Filitti, Neagu Djuvara, Theodor Paleologu, Horia-Roman Patapievici … a propune pe Majestatea Sa, Regele Mihai I al Romaniei la nominalizările premiului Nobel pt. Pace, Stalin a ripostat pt. acordarea premiului pt. Rege după al 2-lea Război Mondial, dar atunci nu cred că ar fi fost de un real ajutor la reconstrucția țării, Europei de Est, Stalin după război avea alte planuri, distructive, pt. fiecare țară ocupată au fost alocate cifre reprezentând număr de persoane care trebuiau arestate, executate, deportate în Siberia la munci forțate, genocid prin foamete, pt. impunerea comunismului și deznaționalizare(în Basarabia), înlocuirea intelectualilor, elitelor armate, oamenilor de afacere cu comuniști ruși, pt. a supune economia intereselor comuniste – a construi arme atomice etc.

  Comunismul a fost impus în Rusia prin păcălirea omului simplu, fără acces la educație, FĂRĂ CARTE, de către escroci, Stalin a fost un hoț de bănci, un crimnal care s-a impus prin crime și a creat un regimuri criminale – comunism, nazism, regimul din Coreea de Nord etc. Realitățile indică o EROARE – în SISTEMUL COMPLEX AL SOCIETĂȚII UMANE. Pentru a REPARA ACEASTĂ EROARE, deoarece Familia Regala a Romaniei este un model de dăruire pentru binele socieții, pt. binele neamului său, cred e o idee bună acordarea premiului Nobel pt. Regele Mihai I, King Michael of Romania, să se investească în educație modernă, și în zonele defavorizate, OMUL INTELECTUAL, OMUL CU DEPRINDERE DE A CITI se formează în COPILĂRIE, dacă modelul părintelui este unul de a munci din greu, de a privi tv-ul și a mânca, sau mai rău, copiii în general vor avea aceleași deprinderi. Un spațiu fantezist care să inspire, să atragă spre lecturi copiii, mai interesant posibil decât acasă(familii sărace), comod, canapele pt. lecturi, măsuțe în cerc pt. rezolvarea temelor. Un SPAȚIU CARE DEZVOLTĂ IMAGINAȚIA – exemplu KINETIC STEAMPUNK – inginerii fanteziste – Cluj, Enigma Café; decoratori 6sense.ro (https://www.youtube.com/watch?v=HS3X2Uj7BME) Am fost neplăcut surprinsă de faptul că milionarii ruși în loc să contribuie la dezvoltarea localităților subdezvoltate, aruncă milioane pe gen tablouri Picasso, care exprimă nedumerirea lui Picasso referitor la incultura și cruzimea umană în cele 2 războaie mondiale. Un MODEL POZITIV – de a investi în dezvoltarea societății, prin modernizarea educației, în zonele defavorizate, crearea condițiilor pt. atragerea copiilor spre cultură, educație, imaginație, evoluție … construirea de BIBLIOTECI-ATELIERE-FANTEZISTE în toată Europa de Est și Rusia, pt. a înlătura urmările comunismului – incultură, subdezvoltare… necunoaștere a ceea reprezintă economie liberă, justiție liberă …

 21. Verinca Edith Hellen

  Cel mai rău imi pare că Romania nu este regat!!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25366919
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate