Bradul și masa de Crăciun 2013, Castelul Regal Săvârșin

Fotografii de Christian Coposesc

Fotografii de Daniel Angelescu

 

19 comentarii

 1. Alin says:

  La mulţi ani ! Principesei îi stă foarte bine în straie româneşti, e prima dată când o vedem aşa, nu ştiu de ce până acum nu a ales să poarte straie româneşti, măcar de sărbatori, predecesoarele domniei sala purtau foarte des straie româneşti.

 2. Voicu Anca says:

  Craciun Fericit Majestatii Sale si Altetelor Sale Regale, multa sananate, bucurii si impliniri! La multi Ani!

 3. Mohora Cristina says:

  Ar trebui ca sa fie o materie optionala la clasele V-VIII : Aranjarea festiva a mesei si bunele maniere in societate iar la sport copiii ar trebui sa invete si dansuri clasice de societate . In acest mod, cu amabilitatea Altetei Sale Principesa Margareta in scolile care poarta numele membrilor familiei regale s-ar face si educatie nu numai stiinta. Violenta in scoli este astazi o problema dar copiii isi schimba comportamentul cand invata gesturi nobile.

 4. Cornelia Corbeanu says:

  Craciun Fericit, Altetelor Voastre Regale! Miracolul Craciunului sa ne implineasca dorinta de atatia ani. Traiasca Regele!

 5. Cristian Andrei Badea says:

  Urez Craciun binecuvantat Majestatilor si Altetelor Voastre Regale!

  La multi ani!

  Andrei Badea

 6. stelian r. says:

  Craciun Fericit intregii Case Regale a Romaniei !

 7. Nicoleta says:

  CRACIUN FERICIT SI SANATATE! TRAIASCA REGELE!

 8. MOSCU MARIUS-DANIEL says:

  LA MULTI ANI CU SANATATE MAJESTATILOR SI ALTETELOR VOASTRE.CRACIUN FERICIT ! TRAIASCA REGELE NOSTRU !

 9. stoicarodica2010 says:

  Am jelit si am astepta 65 de ani cu credinta in Dumnezeu ca Majestatea Sa Regele Mihai sa intre in drepturile firesti !
  La acest Craciun binecuvantat de Dzeu traesc fericirea de a vede marea maestrie in organizarea in cele mai mici amanunte a mediului ambiant Regal.
  ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei da stralucire si umple de speranta inimile tuturor romanilor iubitori de adevar si dreptate!
  Craciun fericit Familiei Regale a Romaniei!
  Traiasca Majestatea Sa Regele Mihai,Suveranul Romaniei!

 10. mariana says:

  CRACIUN FERICIT
  Craciun fericit Familiei Regale a Romaniei!

 11. Maria says:

  CRACIUN BINECUVANTAT ! TRAIASCA REGELE !

 12. Cornelia Prisacaru & Familia says:

  In sfarsit povestea cu regi si printese, despre care imi vorbea bunicul meu, ce facuse stagiul militar la Castelul Peles, bunicul meu care a visat pana in ultima lui clipa a vietii intoarcerea Regelui Mihai I al Romaniei, leat cu raposatul meu tata…prinde contururi, iar noi, romanii care vrem sa traim intr-o Romanie demna si neatarnata de interese meschine interne sau externe, ne putem bucura de aceasta poveste devenita realitate.
  Multumim Casei Regale a Romaniei pentru efortul depus pentru a ne salva imaginea si pozitia noastra de natiune civilizata cu radacini si traditii europene. Multumim Majestatilor Lor, Regele Mihai I si Regina Ana ai Romaniei pentru tot ce au indurat spre a ne fi acum alaturi, acum in decembrie 2013.
  Multumim Altetelor Lor Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei pentru fiecare zi pe care o dedica pentru reabilitarea pozitiei si rolului neamului romanesc in constelatia europeana si mondiala, pentru fiecare gest care inseamna o rescriere a unei fraze sau file din istoria Romaniei, pentru atitudinea adoptata in politica Rosiei Montane, a gazelor de sist, pentru apararea minunatului colt de rai cu care Bunul si Generosul Dumnezeu ne-a inzestrat.
  Dorim CASEI REGALE A ROMANIEI Sfinte Sarbatori fericite!
  Nimic fara Dumnezeu!
  Cornelia Prisacaru & familia

 13. Cristina-Adriana Popescu says:

  Crăciun fericit! Mulțumim pentru naturalețea cu care ne imbrațișați de la distanță! Sentimentele sunt de reciprocitate de la toti românii, cu siguranță!

 14. Cornel says:

  Sarbatori fericite si La Multi Anii Si Dumnezeu sa va dea sanatate si multi ani Fericiti la intreaga familie regala si la tot Poporul Romin din Romania di de pretutindeni.Cu Respect un romin din diaspora…

 15. Elena says:

  Sarbatori fericite! Multumim Casei Regale a Romaniei pentru dragostea ce o poarta romanilor, oriunde ar fi ei. Va asteptam! Suntem atat de aproape de a repara imensa greseala!

 16. Gloria says:

  Sarbatori fericite pentru intreaga Familie Regala! Si un sincer compliment pentru simplitatea si naturaletea cu care faceti cinste tarii noastre prin activitatile pe care le desfasurati. Un An Nou cu tot ceea ce va doriti! Cu drag, din Stockholm…

 17. constantina says:

  UN AN NOU BINECUVANTAT SI MULTE IMPLINIRI ,PENTRU CASA REGALA A ROMANIEI.TOTI MEMBRII CASEI REAGALE SUNT FRUMOSI SI AU O BUNATATE CE VINE DIN SUFLET.DE FIECARE DATA IMI DAU LACRIMILE CAND IL VAD PE M.S.REGELE MIHAI OFERIND DARURI CELOR SARACI.LUMINA DE PE CHIPUL MAJESTATII SALE ESTE LUMINA DE PE CHIPUL LUI IISUS CAND TAMADUIA BOLNAVII.DUMNEZEU SA-L BINECUVANTEZE CU SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA ALATURI DE M.S.REGINA ANA SI INTREAGA FAMILIE.LA MULTI ANI MAJESTATILE VOASTRE!

 18. CATA FRUMUSETE,RAFINAMENT SI BUN GUST!UN FESTIN CU ADEVARAT REGAL!AICI SE GASESTE ROMANIA ADEVARATA!DACA TOTI ROMANII AR AVEA ICOANA REGALITATII APRINSA IN SUFLET NE-AM SALVA DESTINELE!

 19. Diana Lucia Zotescu says:

  Majestatile Voastre,
  Altetele Voastre Regale,

  Toate gandurile mele, sperantele si aspiratiile mele privitoare la o noua Romanie sunt puternic si definitiv legate de Casa Regala si de Coroana Romaniei. Sunt astfel purtatoarea nu doar a sentimentelor mele, ci si ale bunilor mei parinti care nu au mai trait pentru a apuca sa se bucure de aceste zile fericite ale intoarcerii Regelui nostru si a Familiei Sale in tara.

  Spre Castelul Regal Savarsin, unde Regele nostru si Familia Regala sarbatoresc Sfanta Sarbatoare a Craciunului, se indreapta cu nespusa dragoste inimile noastre. Fotografiile vorbesc despre o splendida reuniune a Familiei Regale in jurul mesei de Craciun. Multumesc Altetei Voastre pentru a ni le impartasi cu noi, cei ce Va iubim.

  Un Craciun luminat si plin de voiosie, si “La Multi Ani 2014”!

  Cu profunda veneratie, dragoste si necurmata loialitate,
  prof. Diana Lucia Zotescu
  dr. arh. Robert Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347254
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate