Anul 2023, pe scurt

Ca în fiecare an, Asociația Casei Majestății Sale a publicat în volum rezumatul acțiunilor oficiale și publice ale Familiei Regale din anul 2023.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Este extraordinar faptul ca se face o astfel de prezentare cifrica a activitatii Majestatii Sale atat pentru anul care se incheie, 2023, dar si al numarului urias al tuturor activitatilor interne si externe, al intalnirilor la cel mai inalt nivel ale Regelui Mihai I, incepand cuj 1997, continuate de Mostenitoarea Sa, Regina noastra Margareta, de Principele Consort Radu si de ceilalti Membri ai Familiei Regale, toate aceste actiuni – suportate financiar de Casa Regala – avand scopul exclusiv de a promova interesele vitale ale Romaniei si Republicii Moldova, sora noastra de peste Prut.

    Va multumim din inima, cu recunostinta, Majestatea Voastra, pentru tot acest efort imens in sprijinirea noastra, a romanilor de oriunde ne-am afla. Altruismul care sta la temelia tuturor initiativelor regale este un exemplu ce ar trebui urmat de cat mai multi romani.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407133
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate