Alexandru Darie, In Memoriam

Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a regizorului de teatru Alexandru Darie, cel care a condus timp de șaptesprezece ani una dintre cele mai importante instituții de artă dramatică ale Europei, Teatrul Bulandra.

Valoros om de teatru al ultimelor patru decenii, Alexandru Darie a avut o carieră internațională proeminentă, care a completat generos spectacolele sale din România, astăzi parte din istoria teatrului contemporan.

În semn de încredere și prețuire pentru Alexandru Darie, cu câțiva ani în urmă Majestatea Sa Margareta a acordat Înaltul Patronaj proiectului “Laboratorul de Noapte” de la Teatrul Bulandra, un remarcabil atelier de creație al generației tinere de actori, regizori, coregrafi și scenografi.

Familia Regală este alături de familia lui Alexandru Darie, în aceste momente atât de grele.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!

©Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, alaturi de celebrul sau tata Iurie Darie, stralucit actor al Teatrului de Comedie. Scena bucuresteana va resimti cu mare tristete si cu un profund sentiment de ireparabila pierdere plecarea spre vesnicie a regizorului si creatorului de spectacole teatrale Alexandru Darie.

  2. Liliana Sora says:

    Durere, tristeţe , tăcere… Cele mai grele momente din dureroasele încercări ale vieţii !
    Dumnezeu să – l odihnească în pace !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50973966
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate