Acum trei ani, de 16 decembrie

Astăzi, 16 decembrie 2020, se împlinesc trei ani de la ziua funeraliilor Regelui Mihai, o zi însorită de decembrie în care românii și-au condus pe ultimul drum, de la Palatul Regal la Curtea de Argeș, pe cel mai iubit dintre suveranii țării.

A fost condus pe ultimul drum nu doar un rege, un șef de Stat și un mareșal al țării noastre, ci unul dintre puținele modele ale lumii secolului XX, un om care a inspirat și luminat un întreg veac european.

Dumnezeul să Îl odihnească!

3 comentarii

 1. Majestate,
  pe aceasta cale transmit Majestatii Voastre, sincerele mele sentimente de compasiune si cu adanca durere constat ca a mai trecut un an de existenta a formei statale ilegale a Romaniei, de asa zisa “republica”, pentruca noi, monarhistii, suntem de vina , suntem faramitati in asociatii si organizatii care mai de care si nu exista forta de la Dumnezeu inca sa ne unifice din cauza diferitelor idei, care de care mai nastrusnice si de multimea de farizei trimisi de republicanii neocomunisti pentru a ne dezbina. Da, suferim de pandemia COVID-19, dar in plus noi, romanii, suferim si de pandemia comunismului. Incet incet insa pleava se alege si cade jos prin sita.Sunt optimist. Regret ca las un asmenea mesaj Majestatii Voastre, dar adevarul constituie mult mai mult decat orice altceva.
  Doresc Majestatii Voastre optimism, zambete si curaj. Poporul are sentimente frumoase fata de Monarhie, dar multi sunt acei care sunt timizi sau efectiv nu stiu cum sa transmita Majestatii Voastre acele sentimente de inalta consideratie si de blajinitate.
  Doresc tuturor membrilor Casei Regale de Romania mult bine si sanatate !
  Nimic fara Dumnezeu !
  Cu adanc respect
  Emilian Teodorescu

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Desi in imposibilitate, pana acum, sa folosesc computerul, pentru mine zilele de 5 decembrie (cand s-a stins lumina ochilor mult-iubitului si Marelui nostru Rege Mihai) si 16 decembrie (ziua Funeraliilor Regale) sunt zile de mare si adanca tristete, care nu se va stinge, si nici diminua, cat voi trai. Importanta Regelui Mihai pentru Romania, inaltul exemplu moral si de patriotism pe care ni l-a oferit, sunt si vor fi mereu nepieritoare in constiinta neamului romanesc.

  Dumnezeu sa-L vegheze vesnic in Imparatia Cerurilor !

 3. Dumnezeu sa-L vegheze vesnic in Imparatia Cerurilor !

  – NIHIL SINE DEO – Nimic fara Dumnezeu !

  Cu adanc respect, din GERMANIA-DEUTSCHLAND

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50406772
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate