Nunta de Argint sărbătorită la Palatul Elisabeta

Seara Palatului Elisabeta dedicată sărbătoririi Nunții de Argint a Custodelui Coroanei și a Principelui Radu a avut loc luni, 27 septembrie 2021, în prezența unui mare număr de invitați. În aceeași seară a fost prezentat participanților noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”, o incursiune în istoria și prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunți de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie.

Au fost alături de cuplul regal Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principesa Maria, precum și personalități carea fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996.

Au onorat cu prezența personalități din viața culturală și artistică, din mediul politic și din mediul de afaceri, jurnaliști, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ofițeri din Armata României, sportivi olimpici și paralimpici, reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor care poartă nume regal sau care au Înalt Patronaj Regal, furnizori regali și colaboratori de lungă durată ai Casei Majestății Sale. Alături de invitații din Capitală, au fost prezente personalități de la Chișinău, Arad, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

Corul Regal a fost invitat să susțină un scurt recital.

Curtea Veche Publishing a adus iubitorilor de carte “Nunta de Argint”, cu ocazia aniversării 25 de ani de căsătorie a Majestății Sale Custodele Coroanei și a Principelui Consort.

Volumul este consacrat celor patru cupluri regale române care au sărbătorit nunta de argint: Regele Carol I și Regina Elisabeta, Regele Ferdinand și Regina Maria, Regele Mihai și Regina Ana, precum și cuplul regal actual.

Volumul poate fi cumpărat online la eMAG, Librărie.Net, Libris.Ro, Curtea Veche Publishing, Cărturești.Ro, și este disponibil în librăriile din țară.

6 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Nunta de Argint a iubitei noastre Regine Margareta si a ASR Principelui Consort Radu este o mare sarbatoare nu doar pentru Cuplul Regal ci si pentru toti cei care ii iubim, ii veneram, ii respectam si le pretuim activitatea asidua si altruismul neobosit al initiativelor lor, adica pentru mai toti romanii. Va fi o mare bucurie pentru noi toti sa Le fim cu gandul si inima alaturi, la 21 septembrie, cand vor sarbatori aceasta foarte importanta aniversare.

  Fie ca Dumnezeu sa Va harazeasca cu bucurii, impliniri, sanatate, vigoare si viata lunga, astfel incat sa puteti fi alaturi de poporul Vostru si la srbatorirea Nuntii de Aur si a celei de Diamant.

  LA MULTI ANI, Majestatea Voastra si Alteta Voastra ! Fiti binecuvantati de Pronia Cereasca !

  Cu multa dragoste, loialitate si nestramutata credinta in valorile Coroanei si Monarhiei,

  prof. Diana Lucia Zotescu
  dr. arh. Robert Zotescu

 2. LA MULTI ANI,
  Majestatea si alteta voastra ! Fiti binecuvantati sänätate si multe felicitäri din Germania

 3. Violeta DUCA says:

  LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI CUPLULUI REGAL!
  LA MULȚI ANI MAJESTĂȚII VOASTRE!
  LA MULȚI ANI ALTEȚEI VOASTRE REGALE!

 4. Liliana Sora says:

  Sănătate, bucurii, iar toate împlinirile frumoase să Vă însoţească mereu ! La mulţi ani, fericiţi !

 5. Ciuca Maria Cristina says:

  La mulți ani binecuvantati și frumosi împreună!

 6. […] onorat ca felicitările cu prilejul Nunții de Argint să le adresez din partea tinerilor regaliști, care privesc spre perechile regale ca modele de […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399009
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate