History Channel, 10 mai 2020

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la încheierea celui de Al Doilea Război Mondial, History Channel Romania prezintă filmul documentar „Regele care l-a păcălit pe Hitler” (în original, „Războiul Regelui”), realizat de Chainsaw Film Production în anul 2016.

Filmul poate fi urmărit, așadar, pe History Channel, duminică, 10 mai 2020, la ora 13.00.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    Sper din suflet ca acest 10 Mai sa fie singurul care se petrece in absenta Reginei noastre si lipsit de farmecul si uniunea de gand ce ne strabate pe noi, de obicei, atunci cand participam la Garden Party, festivitate devenita imposibil de realizat in acest an.

    Din suflet urez Majestatii Sale Margareta, Alatetei Sale Principelui Radu, Altetelor Lor Regale Principeselor Elena, Sofia si Maria si intregii Familii Regale un 10 MAI plin de sanatate, bucurii, seninatate si impliniri in tot ce vor inteprinde, cu speranta revenirii in curand la viata si activitatea normala de la Palatul Elisabeta careia noi, romanii, ii ducem dorul.

    TRAIASCA 10 MAI, ZIUA REGALITATII SI A TUTUROR IMPLINIRILOR MAJORE – SI VITALE PENTRU EXISTENTA TARII SI A NEAMULUI ROMANESC – DIN ISTORIA ROMANIEI SUB DINASTIA REGALA !

    SA NE TRAITI, MAJESTATE ! NIHIL SINE DEO !

  2. Pingback: Zi cu triplă semnificație istorică, 10 Mai este sărbătoare națională - Editia de Dimineata

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29755040
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate