50 milioane de accesări “România Regală”

Jurnalul online “România Regală” a atins cifra de 50 milioane de accesări. El a fost creat în anul 2007 de către Gabi Dumitru și compania sa, “Anagrama”, care continuă să îl administreze.

Actualmente, website-ul “România Regală” este administrat de Ionuț Demetriad și Iuliana Petrescu, și supervizat de Traian Sârcă. Aduce contribuții periodice la jurnalul online avocatul dr. Ioan Luca Vlad. Fotografiile sunt semnate, de obicei, de Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

Postările zilnice descriu angajamentele publice pe care le are Familia Regală în București, în orașe și comune sau sate din România și Republica Moldova, precum și în 8-12 țări străine pe an.

În afară de acest website (România Regală), Asociația Casa Majestății Sale are o pagină web, Casa Majestății Sale, care cuprinde capitole despre toate generațiile regale, despre departamentele care compun Casa Majestății Sale, despre proiectele și evenimentelor fixe din calendarul anual al Familiei Regale, despre Ordine și Decorații, despre Normele Fundamentale ale Casei Regale și multe altele.

Bogata agendă publică a Familiei Regale este posibilă datorită angajaților Asociației Casa Majestății Sale, care sunt aproape toți tineri, deși nu foarte numeroși. Ei ocupă posturi în departamentele Administrație, Secretariat Regal, Ospitalitate, Protocol, Furnizori Regali, Patronaje și Nume Regale, precum și în Cancelaria Ordinelor și Decorațiilor Regale.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Doresc sa felicit activitatea laborioasa a colectivului celor care administreaza zilnic Jurnalul online “Romania Regala”, oferindu-ne informatii prompte desprre activitatea Majestatii Sale, a Principelui Consort si a celorlalti membri ai Familiei Regale, toate aceste activitati fiind dovada vie a atasamentului profund al Coroanei in tot ce tine de binele tarii si al natiei. Personal va multumesc mult.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797897
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate