30 de ani de la prima întâlnire

Luna aceasta se împlinesc treizeci de ani de la prima întâlnire a Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei cu ASR Principele Consort. Majestatea Sa și Principele Radu s-au cunoscut în ianuarie 1994, la orfelinatul din cartierul bucureștean Chibrit, acolo unde Fundația Regală Margareta a României urma să finanțeze un proiect UNITER de terapie prin artă pentru copii orfani sau abandonați, program coordonat de Principele Radu în anul 1993. Câteva zile mai târziu, Majestatea Sa și Principele s-au reîntâlnit pe scena Teatrului Odeon, la Gala UNITER din ianuarie 1994.

Din fericire, s-au păstrat două fotografii și câteva imagini de la orfelinat, precum și o fotografie de la Gala UNITER. Ele se regăsesc în prima parte a acestui scurt video.

3 comentarii

  1. LA MULTI ANI CU SÄNÄTETE DIN GERMANIA

  2. Nicolae Drăgușin says:

    La mulți și fericiți ani!

  3. Diana Lucia Zotescu says:

    Doresc din inima Cuplului Regal (Majestatii Sale Reginei si Principelui Consort) o indelungata si armonioasa viata alaturi, umar la umar si inima langa inima, pentru propria Lor bucurie sufleteasca dar si pentru a continua cu succes implinirea testamentului regal al Augustilor Lor Inaintasi.

    LA MULTI, MULTI ANI FERICITI, MAJESTATE !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407435
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate