1 Iunie la Castelul Săvârșin

Marți, 1 iunie 2021, de Ziua Copilului, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit la Castelul Săvârșin copii din municipiul Arad și din comuna Săvârșin.

În cursul zilei, Satul Regal și parcul au fost deschise vizitatorilor, care au venit în număr mare, în ciuda vremii ploioase.

În Grădina Ascunsă, cuplul regal a primit un mare grup de copii de la Liceul de Artă “Sabin Drăgoi” din Arad, însoțiți de părinți și de profesori. Copiii au stat de vorbă cu Majestatea Sa, au primit daruri de Ziua Copilului și au vizitat, împreună cu adulții care îi însoțeau, Parcul Regal.

Un alt numeros grup de copii, din comuna Săvârșin și din împrejurimi, a venit împreună cu parohul ortodox al locului, părintele Călin Mădăluță. Au fost prezenți de asemenea părinții copiilor. Ca și copiii arădeni, săvârșinenii au stat de vorbă cu Majestatea Sa și cu Alteța Sa Regală și, după ce au primit daruri, au vizitat parcul.

Reportajul foto al vizitei este semnat de Cristian Coposesc.

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    “Oamenii care au dragoste și bunătate se aseamănă cu îngerii care transmit bucurie și veselie, oriunde s-ar afla.” Felicitări Majestatea Voastră pentru tot ceea ce faceţi , pentru atenţia şi grija pe care o acordaţi copiilor , pe umerii cărora stă viitorul .
    ”Să ne facem cu toţii datoria şi lumea îşi va recăpăta sensul ei suprem”spunea George Enescu.

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Copii, parintii si profesorii invitati la Castelul Regal Savarsin nu puteau avea o mai frumoasa sarbatorire a Zilei Copilului. Majestatea Sa a fost – cum altfel? – o gazda desavarsita si iubitoare.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 39599446
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate