Voluntarii Crucii Roșii Române au ajuns la Cernăuți

Majestatea Sa Margareta, președintele Crucii Roșii Române, este mândră de faptul că voluntarii Crucii Roșii din țara noastră au ajuns la Cernăuți cu un convoi umanitar, format din 7 camioane. Astfel, multe familii ucrainiene, grav afectate de agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei, au acum acces la cele 150 de tone de alimente, apă și produse de maximă necesitate.

Crucea Roșie Română

Foto: ©Crucea Roșie Română

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    Întotdeauna încercările vieții au dat măsura înțelegerii și a coeziunii sufletești. Contează enorm o mână întinsă și un sfat celui ce are nevoie de ajutor,o vorbă bună celui supărat, un zâmbet celui trist, o încurajare celui îngrijorat, contează enorm să fim OAMENI printre oameni și alături de oameni.Tot ceea ce trăim acum este o lecție din care ar trebui să învățăm ceva, că viața este scurtă ,iar în asemenea momente doar familia și sănătatea constituie averea cea mai de preț și că ar trebui să cultivăm mai multă bunătate în jurul nostru.
    Cinste și onoare voluntarilor, tuturor oamenilor de bine și nu în ultimul rând Crucii Roșii din România pentru totala implicare, fizic, material, moral, în ajutarea celor greu încercați de viață !
    ”Există un cuvânt care vindecă toată durerea şi necazul vieţii: cuvântul dragoste.”Sofocle

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 42917790
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate