Verișoara lui Felipe al VI-lea care ar putea domni în România

Articol publicat în cotidianul spaniol ABC, 11 aprilie 2015. Textul articolului poate fi citit aici.

13 comentarii

 1. Comentarii pe Facebook (I)

  Moaca Raluca Elena Doamne ajuta !
  #
  Florian Tichie Dă Doamne !
  #
  Ecaterina Domokos Doamne ajuta! ar fi o schimbare mult asteptata de popor.
  #
  Gheorghe Zoica REFRENDUM pentru REGE
  #
  David J. Logan Restore the monarchy now. (Traducere: Restaurați Monarhia acum).
  #
  Francesco Di Marco Poate.

 2. Petre

  Terzi Petre Sa dea Dumnezeu ! Majestate !

 3. vladut mihaela

  Reinstaurarea monarhiei constitutionale se poate face printr-un referendum in care poporul roman sa-si exprime vointa .Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 4. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  VOINTA LUI DUMNEZEU SI REDESTEPTAREA NATIONALA SA AJUTE ROMANIA !

 5. Comentarii pe Facebook (II)

  Marian Marin Sa dea Domnul!!!
  #
  Gheorghe Farcas Doamne- ajuta!!
  #
  Toni Ro Doamne ajutane,sa scapam de …..presi…..
  #
  Dorina Ioti Cloanda Să dea Dumnezeu! M-aș bucura mult!
  #
  Liliana Alupoaei Doamne-ajuta!
  #
  Dragos Valentin Tudose Abia astept
  #
  Titus Borchescu Doame ajuta !
  #
  Mihaela Paun Cred ca ar fi o solutie pentru a scapa de toti acesti presedinti care ori au fost comunisti ori au incalcat constitutia si au facut abuzuri ori vor guvernul lor. Asa nu am mai alege noi si imi pare rau dar nu prea stim sa alegem .
  #
  Pavel Maria Doamne ajuta!
  #
  Aurel Socoliuc Da Doamne mintea romanului cea de pe urma.Ar fi singura solutie in scopul prevenirii dezintegrarii Statului Roman.Suntem in același situație din ultima parte a domniei lui A.I Cuza.
  #
  Oprescu-oderuc Magdalena Sa dea DOMNUL !
  #
  Mihaela Rizea Doamne fereste! Mai aveti si alte idei?

 6. Cory Muresan

  A afirma ca in Romania nu exista o dezbatere despre Monarhie si republica este cel putin ciudat iar a vorbi de “Monarhie functionala” cand Monarhia nici nu este restaurata poate sa demoralizeze eforturile monarhistilor.

 7. Diana Lucia Zotescu

  Am putea restaura monarhia prin recunoasterea, de catre parlamentul actual, a ilegalitatii actului de alungare a Regelui precum si al celui de declarare a Republicii de la 30 decembrie 1947, ambele fiind facute abuziv, in totala contradictie cu Constitutia in vigoare la acea data si, evident, fara consultarea dorintei populatiei. In orice tara care are un minim respect fata de legalitate, aceste doua acte executate in forta ar fi privite caa NULE DE DREPT, si in consecinta anulate, revenindu-se la starea anterioara lor, si anume la Monarhie.

  Sau s-ar putea instaura Monarhia exact la fel cum a facut Franco in Spania (singurul sau act remarcabil si benefic pentru tara sa), si anume rechemarea pe tronul Spaniei a Mostenitorului coroanei, Principele (ce a devenit Regele) Juan Carlos.

  Mai sunt si alte cai – toate pasnice – si sper ca ratiunea, bunul simt si respectul fata de traditiile si istoria noastra sa lumineze mintile celor ce ne conduc in prezent destinele. Pana la comunisti ROMANIA A FOST TIMP DE PESTE DOUA MILENII MONARHIE. Si asa ar trebui sa ramana, daca ne iubim viitorul.

 8. Comentarii pe Facebook (III)

  Adrian Banu Monarhia constituțională este modelul de guvernare cu care România a luat ființă ca stat,a progresat și a devenit o țară prosperă în perioada interbelică. Republica comunistă impusă de sovietici cât și cea neocomunista impusă de urmașii comuniștilor sunt sisteme care nu au adus și nu vor aduce niciodată bunăstare so NORMALITATE în România.
  #
  Adrian Simon UNICA SOLUȚIE
  #
  Adrian Simon Restul e tacere….
  #
  Mircea Morar Doamne ajuta !
  #
  Alexandru Handrea Tirziu de tot..daca era in 90…desii nu cred ca reusea nimeni sa tina in friu populatia abia iesita de sub comunism…
  #
  Nicolae Misaros slabe sperante. batranii care au prins regalitatea au murit iar tineretul nu cunoaste si nu este preocupat de regalitate.
  #
  Buhai Domnica Prin demnitatea majestatii sale va invinge , pentru ca valorile vor iesi la suprafata cum iese untul deasupra apei ! Sa avem rabdare si speranta ! Tinerii nostri nu sunt toti prosti … vor afla adevarul !

 9. Constantin-Valeriu Trifan

  Cred ca ar mai exista o solutie: Curtea Constitutionala sa ia in discutie Actul de Abdicare de la 30 Decembrie 1947 si sa constate nulitatea acestuia ca fiind exercitat sub santaj si fara consultarea natiunii. Ar avea loc automat revenirea la status quo ante.
  Totul este insa o problema de vointa politica a actualei clase politice, care ar fi timpul sa constate ca actuala formula nu duce nicaieri, ceea ce ultimii 67 de ani au demonstrat cu prisosinta.

 10. mircea bizadea

  …dar cand a fost silit sa abdice, poporul a fost intrebat ?

 11. rotaru ioan silviu

  Aceasta să fie țintă finală, logică, a campaniei DNA?
  Succes!

 12. Maria Velicu

  Monarhia salvează ROMANIA ,asta e părerea mea, dar după 50 de ani de comunism, nu cred că tot poporul va vota schimbarea la un eventual referendum.

 13. Pingback: Verișoara principelui Charles care ar putea domni în România | Monarhia Salvează România

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26135747
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate