Val Vâlcu: De ce Regele Mihai trebuia să nu moară

Vă invit să citiți articolul dlui Val Vâlcu publicat astăzi pe portalul de știri DeCe News.

http://www.dcnews.ro/2011/06/de-ce-regele-mihai-trebuia-sa-nu-moara/#comment-7032

2 comentarii

 1. daniela says:

  Bun gasit Alteta Voastra – dupa un timp in care nu prea am mai comentat, dar am urmarit cu interes activitatea Casei Regale, a blogului domniei voastre si al profilului de pe facebook.
  M-am bucurat cand familia regala romana a fost prezenta la nunta din Suedia si din Anglia, cand a sustinut diferite evenimente sau cand a fost la Savarsin de exemplu, un loc care ma impresioneaza.. M-am bucurat mult cand a fost schimbat numele – de-acum Casa Regala de Romania. Minunat!!!

  Insa m-am intristat foarte tare cand traian basescu a atacat dur, necontrolat si comunist pe Majestatea Sa Regele Mihai si implicit istoria Romaniei… Am reactionat si m-am mahnit.. am regretat si m-am alaturat celor care au prezentat scuze in locul celui care nu e in stare sa o faca.. Am semnat si eu alaturi de multi romani petitii si m-am auto-inclus in liste de tradatori..

  Imi pare rau pentru cele intamplate si imi imaginez durerea Regelui care dupa mai bine de sase decenii de sacrificiu, sperante naruite si multa suferinta pentru poporul roman schingiut, ciuntit si mintit, acum, din nou “cutitul ii este rasucit in rana”…
  Ii doresc multa putere si sanatate si sa stie ca pentru foarte multi romani este un reper, un simbol si un mare caracter!!!
  Cu foarte multa pretuire,

  daniela

 2. Ștefănescu Romeo – Nicolae
  Iunie 28, 2011 – 07:23

  Sunt un om ce s-a născut în România în epoca de aur. Am aflat câte ceva din istoria țării mele fie ea și falsificată dar am știut să citesc istoria reală. E ușor acum din cel mai înalt fotoliu al țării să lansezi săgeți conducătorilor României. Regele Mihai este pe viață conducătorul României prin Pronie Divină. El este unsul lui Dumnezeu. Cine are impresia că ne prostește cu glumițe fie el si Seful actual al statului care se stie cum a câștigat ultimele alegeri la mustață ireală se înșeală.
  Se pare că Regele Mihai I al României nu a abdicat niciodată de la sintagma ,, Nihil sine Deo,, pentru că El știe ce înseamnă ,,Nimic fără Dumnezeu,,. El Regele este Omul lui Dumnezeu. După vorbele actualului ocupant al scaunului prezidențial nu pot din păcate să afirm același lucru.
  Eu protestez astfel pentru insulta adusă Regelui Mihai I al României neconsiderându-mă un trădător al regimului traian băsescu pentru că nu l-am votat niciodată. Nu am avut ce să trădez.
  Am scris traian băsescu așa cu litere mici pentru că am vrut să trădez limba romană în favoarea actualului Președinte al României și să îi redau exact miicimea lui în acel fotoliu ocupat temporar.

  La mulți ani Majestății Sale Regele Mihai I al României la împlinirea frumoasei vârste de 90 de ani !
  Trăiască Regele !

  Romeo – Nicolae Ștefănescu

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45725022
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate