Un simplu mulțumesc!

Bună seara!

Pe data de 21 noiembrie 2014, am avut plăcerea și onoarea să însoțesc până la Geneva pe Regele României.

Vreau să vă mulțumesc din suflet că ați călătorit cu noi, toată viața mi-am dorit să-mi întâlnesc Regele.

Nu sunt un om foarte credincios, dar în acești 29 de ani ai mei am simțit lângă mine, pentru prima oară, singura poartă către Rai.

Alex Pagu (Tarom)

21 comentarii

 1. Macsim Nicoleta

  Ce privilegiu si ce onoare sa intalniti Regele! Este de asemenea si visul meu sa il intalnesc! Ar fi o bucurie inegalabila..

 2. Ileana Șinc

  Când porți mereu în suflet un gând frumos vine o clipă când el se împlinește!

 3. era an anul 1937 cand MS regele Mihai cu clasa de elevi din care facea parte a vizitat meleagurile gorjene copil fiind de 15 ani. Cu un grup de colegi.de la liceul din localitate Tg.jiu i-am inmanat un buchet de flori moment cr nu-l voi uita niciodata .An prezent am varsta de 92 ani.

 4. la multi ani MAJESTATE si aduceti an tara Monarhia mult dorita.de intregul popor.

 5. Comentarii pe Facebook

  Cristina Avram DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE, MAIESTATEA VOASTRA !
  #
  Cristinna Dumitrescu Ce privilegiu! Bucura-te ca ai avut acest privilegiu!
  #
  Paul Sindie Respect for ever !!!
  #
  Terezia Roman Frumos . . .

 6. Ovidiu Comanescu,Slatina-Olt

  REVOLUTIA ANTICOMUNISTA DIN DECEMBRIE 1989- CALEA SPRE MONARHIA CONSTITUTIONALA
  „Am credinta, si cu ea ma voi duce dincolo, ca Romania va pasii pe calea democratiei numai prin Monarhie.”
  (Corneliu Coposu)
  Pe 22 decembrie 1989 nu mai mult de trei grupuri diferite aflate in competitie pretindeau conducerea Romaniei, iar grupul care a castigat a fost cel care a pus stapanire pe Radio Televiziune si Armata Romana. Acest grup a fost format din membri de frunte ai PCR. FSN a fost format cu viclenie ,specifica oamenilor fara frica de Dumnezeu,si dintr-un amalgam de fosti oficiali ai regimului ateu comunist: Ion Iliescu (fost Secretar al Comitetului Central), Dumitru Mazilu (ofiţer de Securitate şi diplomat comunist), Silviu Brucan (ideologul sef al ziarul Scanteia),Nicolae Militaru(General de armata,agent GRU) Toti aveau un lucru în comun: un conflict cu Ceausescu, intr-un moment sau altul.Din acest motiv,majoriatea celor din FSN au vrut doar inlocuirea lui Ceausescu ,dar sa mentina vie si activa intreaga structura de partid si de stat de tip comunist.Dar tinerii de atunci au vrut cu totul altceva. In seara de 22 decembrie 1989 tinerii care se aflau in Piata Palatului Regal au strigat ;’’Cu noi este Dumnezeu’’, ‘’Fara comunisti’’,’’Vom muri si vom fi liberi’’Acesta a fost primul semn ca Romania privea spre Dumnezeu,Monarhie si Rege,dar puterii de atunci,respectiv grupului condus de comunistul si liber cugetatorul Ion Iliescu nu-i pasa de doleantele tinerilor.Dupa acest moment a avut loc deschiderea focului impotriva tinerilor din Piata Palatului Regal,impotriva celor care cereau ruperea definitiva de trecutul comunist cu tot cu forma de guvernamant;republica.In 22 decembrie 1989 Corneliu Coposu a vrut să se adreseze mulţimii şi nu a fost lăsat să intre in Televiziunea Romana pentru a se adresa poporului roman..Asta demonstra foarte clar ca grupul condus de Ion Iliescu era impotriva schimbarii din temelie a Romaniei.Din pacate,dupa un sfert de veac de la Revolutia anticomunista din Decembrie 1989 inca n-am scapat de oamenii cu reflexe si mentalitati comuniste. Pe acestia ii regasim si astazi in toate institutiile Statului Roman;Presedintie,Parlament,Guvern,Prefecturi,Consilii Judetene si Primarii.Modul de conducere si rezulatele acestor institutii se observa in nivelul de trai al romanilor.Actuala putere politica si admnistrativa a Romania este imorala,corupta,diletanta si lipsita de viziune politica,sociala si economica.Pentru majoritatea functionarilor publici coruptia si minciuna sunt un mod de viata. Peste 50 la suta din puterea politica si administrativa a Romaniei s-a imbogatit din banul public si peste 70 la suta dintre romani sunt saraci.Asta dovedeste destul de clar falimentul politic,social si economic al Republicii .Tinerii care au fost raniti si omorati in decembrie 1989 si-au dorit o Romanie adevarata;acea Romanie profunda,vie,intemeiata pe adevar si pe credinta de veacuri a neamului romanesc.Dar sangele lor nu a fost in zadar,caci sangele lor este unul spiritualizat,un sange care spala multime de pacate ale neamului romanesc.

  Din fericire,dupa 25 de ani de la Revolutia anticomunista din decembrie 1989 generatia tanara a Romaniei ,cea neindoctrinata de comunism,neocomunism si lipsita de mentalitatile si reflexele comuniste, merge pe Calea Regala a Romaniei….Tinerii de azi,generatia Facebook,sunt copiii celor care in 22 decembrie 1989 au fost raniti si omorati pentru o normalitate istorica,politica,economica,sociala,culturala si sprituala a Romaniei intrerupta in 30 decembrie 1947…
  Asadar,a sosit vremea ca elitele intelectuale si societatea civila a Romaniei sa isi canalizeze sperantele si orizontul de asteptare ale romanilor catre singura institutie care si-a pastrat intreg capitalul de prestigiu acumulat în aproape un secol şi jumatate de istorie: Casa Regala a Romaniei. Este institutia, impreuna cu Biserica si Armata ,cu cea mai mare credibilitate ,respectiv este o institutie stabila, neutra, straina de jocurile politicianismului meschin şi respectata peste tot în lume.
  Acum in pragul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului Nostru Iisus Hristos,Bunul Dumnezeu si Mantuitorul Nostru Iisus Hristos sa ne dea curajul,puterea, si intelepciunea necesara ca sa-l repunem pe Majestatea Sa Regele Mihai I al Romanilor pe Tronul Regal al Romaniei,caci ne invata Mantuitorul nostru Iisus Hristos;’’Acestea vi le-am grait,ca intru Mine pace sa aveti.In lume necazuri veti avea; dar indrazniti.Eu am biruit lumea.’’

 7. Cristian. E.

  Superb!!! Traiasca Regele!!!

 8. Gabriela Bucur

  MINUNAT!!

 9. Dumitru Marin

  M.S. Regele Mihai I este un monument al sufletului omenesc,universal,care a avut puterea de a privi,de aindura si a trece peste toate evenimentele potrivnice ale vietii ce le pote indura un OM! Cei ce-i cunosc trecutul de la nastere si pana in present il pot asemana cu IISUS pentru ca dupa sasrificiul de la 23 august 1944 ,cind a fost un erou,recunoscut si de aliatii ocidentali si de catre URSS, care luptau pentru aceiasi cauza,dar pe fronturi diferite ,a fost abandonat si sacrificat in acelas mod. Biblia ne relateza despre IISUS. ,Istoria adevarata ne va vorbi si recunoste meritele si sacrificial aceui OM, abandonat ca si fiul lui Dumnezeu de catre poporul lui Israel,dupa minunilr savarsite,si rastignit dupa ce I-au acordat cea mai inalta recunoastere a natiilor lor,cele mai inalte disinctii care la timpul respectiv le detinea numai 5 personalitati ale elitei mondiale.Acesta este OMUL care si-a indurate soarta fara sa-si plece capul.

 10. martin

  Pentru mine si sotul meu care de fircare data plangem de bucurie, emotie cand auzim de Familia Regala sau cand vedem imagini cu Majestatile Lor Regale, întelegem perfect împlinirea acestui vis super fericit si ravnit de multi de cei, cei iubesc cu sinceritate! Va multumim ca ati împartasit cu noi aceasta mare bucurie! Traiasca Regele!!

 11. vladut mihaela

  Este minunat sa poti sa-ti intalnesti Regele care asa cum a marturisit dl. Alexandru Pagu reprezinta poarta catre Rai . Traiasca Regele Mihai !

 12. Despina Skeletti

  Mesajul meu este: Cat de curand sa-L auzim rostind MESAJUL REGAL DIN DECEMBRIE 2014 ADRESAT POPORULUI ROMAN.

 13. Comentarii pe Facebook (II)

  Costi Ruta Cu mult respect , Majestate !.
  #
  Rita Maxim Mult respect pentru al nostru Rege Mihai!
  #
  Liliana Tanascu Superb! Traiasca Regele Mihai!
  #
  Mariana Danila Cati dintre noi nu si-ar dori asta ??? Ai fost intr-adevar,un mare priveligiat !
  #
  Bubu Bubu Cel mai iubit rege in viata SA NE TRAITI MAJESTATE .
  #
  Roxana Sandulescu As vrea sa stiu cum arata un rege .
  #
  Mioara Elena Stimata dna. sau dsoara. ar fi trebuit,daca te interesa cu adevarat sa -ti raspunzi singura la ac. inrebare macar in ultimii ani de “democratie originala”,daca mai inainte nu ai stiut nimic despre familia regala a romaniei
  #
  Mioara Elena Referitor la ce spune tanarul de 29 ani,daca majoritatea populatiei ac. tari nu simte la fel,ne meritam soarta
  #
  Doina Grigoras TRAIASCA REGELE MIHAI !
  #
  Bandrabur Samoila Am simtit acelasi sentiment ,cand am reusit la un hram de SF. PARASCHEVA ,la IASI,sa ma fotografiez cu MAJESTATILE LOR REGELE SI REGINA.
  #
  Ludovic Csorvasi traiasca maiestatea sa regele mihai
  #
  Elena Marin Alexe God bless!
  #
  Dorin Boran RESPECT MAJESTATE
  #
  Iutuc Fane God bless The King !!!

 14. Grisha Grigore

  Traiasca Regele.Traiasca ROMANIA MARE

 15. Comentarii pe Facebook (III)

  Maria Czwerko RESPECT FAMILIEI REGALE
  #
  Florin Gheorghe Long live the king
  #
  Gabriela-Luminița Șerbănescu Respect deosebit, Majestate!
  #
  Stan Ronelia Sarbatori fericite !!!!
  #
  Radu Cristinel Respect.
  #
  Ileana Nemes SANATATE MULTA,SARBATORI FERICITE,TOT BINELE DIN LUME!
  #
  Elisabet Benedek SA AVETI VIATA LUNGA MAIESTATE IN TARA DUMNEAVOASTRA CARE SE NUMESTE :ROMANIA
  #
  Corina Elena Gheorghe Sa ne traiti, Majestate!

 16. Comentarii pe Facebook (IV)

  Török Árpád Majestate eu sant de nationalitate maghiara si eu vam considerat si cand eram copil regele meu sa va dea dumnezeu multa sanatate chiar daca multi nu constientzeaza ce insemnati pentru tara noastra.
  Ati fost un exemplu care merita de urmat asta simt eu pentru dumneavoastra majestate cu stima si respect.
  #
  Ani Mun La multi ani! sarbatori fericite, Majestate!

 17. trus emilia

  traiasca REGELE

 18. Radu Popa

  Cata bucurie pe chipul tanarului aviator! La fel de multa incredere in sufletul Majestatii Sale.
  Ce intalnire interesanta intre un om care a iubeste si a invatat aceasta meserie in urma cu mai bine de 70 de ani si acest tanar care probabil indrageste ceea ce face.
  Romania e pe maini bune si aceste maini bune sunt tinerii ei!

 19. Sanda Florentina Popa

  Si pentru mine a fost tulburatoare intalnirea spontana de 1 minut cu Majestatea Sa. Incredibil si absolut memorabil, mi-a ramas intiparit in adancul inimii precum un elixir al permanentei mele pe acest pamant, ca am dat mana si am vorbit cu Majestatea Sa REGELE. Am simtit ca avem si vom avea REGE, asa cum, de fapt, MEREU am avut

 20. Copacean Radu

  Trasiasca M.S Regele Mihai I de Romania! Ce onoare sa fiti langa regele nostru drag.Nihil sine Deo! Nihil sine Rex!

 21. Lidia Gheorghe

  Tăiască Regele Mihai! Nihil sine deo!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 © 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 24846451
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate