Sebastian Olaru

Felicitari !!!

Ma numesc Sebastian OLARU si sunt un slanicean (Salnic Moldova) stabilit in Iasi din 1993.

Va admir constiinciozitatea cu care reprezentati si prezentati Romania!

Pacat ca romanii nu sunt pregatiti pentru constiinta, onoarea si demnitatea unui reprezentant al familiei regale.

Constiinta, onoarea si demnitatea lipsesc cu desavarsire din structura politicienilor de astazi. Cei care mai detin astfel de calitati dintre cei de la putere nu ocupa, ca numar, locurile unui autocar… Incompetenta, superficialitatea si amatorismul au ajuns sa conduca Romania. E alarmant!

V-ati asumat cu seriozitate rolul si sunt mandru ca sunt iesean. Va felicit petru rabdarea pe care ati avut-o si puterea de a trece peste toate carcotelile anilor ’90.

Sunteti singurul candidat care nu a prezentat in mod comercial Romania la ultimele alegeri. Nu renuntati!

Sunt multi oameni de calitate care  vi se vor alatura. Evident vor aparea si oportunisti. Ii veti recunoaste. Dar sunt multi oameni de calitate, care nu au vrut sa se expuna printre politicienii de astazi. Multi OAMENI care chiar ar putea propulsa Romania acolo unde ii este locul, printre tarile ai caror cetateni nu sunt invitati sa plece la munca “in afara”. Printre tarile dorite de emigranti, unde legea e lege, educatia e educatie, sanatatea e sanatate si unde doar puturosii o duc greu. Oamenii de buna credinta, platitori de impozite pot face tara sa prospere. Daca dam deoparte masinile noi, termopanele, supermarketurile si electrocasnicele de ultima generatie, Romania este la fel ca acum 20 de ani … dar mai istovita de Credinta. Un mesaj corespunzator din partea dumneavoastra ar putea concentra spiritele cu adevarat creative si perfomante din aceasta tara.

Dumneavoastra aveti aceasta misiune grea, de a capacita fortele benefice din aceasta tara si de a le canaliza catre binele comun. Comunismul a decimat aristocratia romaneasca iar dumneavoastra puteti sa o readuceti la viata. Comunismul a generat lipsa de respect pentru munca, pentru meserie, iar dumneavoastra o puteti reinvia. Romano-Sudamericanizarea ultimelor doua decenii a ingenunchiat profesorii, militarii, medicii, preotii si toate celelalte profesii onorabile. Notiunea de parlamentar a devenit adjectiv invectiv.

Nu renuntati !!! Poporul roman e ca un copil fara disernamant acum.  Voteaza pe oricine ii promite ceva dulce … Instinctul de supravietuire ii va determina sa aleaga pe cel ce le va promite mai convingator de siguranta satisfacerii nevoilor primare.

Ar fi imbucurator daca la urmatoarele alegeri ati reaparea. Daca ati incepe de acum sa transmiteti semnale populatiei, ca nu ati renuntat, ca veti transmite aceleasi mesaje pana cand veti fi auzit si inteles. Inaintasii Majestatii Sale Regele Mihai se intorc in mormant vazand luptele intestine din politica de astazi, pe fondul saraciei provocate din dorinta de inavutire si incompetenta.

Nu va rezumati la aparitii pasagere si participari la evenimente mondene. Redati onoarea familiei regale in deplinatatea ei, asa cum rezulta din atmosfera inspirata de castelul Peles. Romanii trebuie sa inteleaga ca acolo au trait oameni-lideri care au fost pe front langa soldatii lor, care s-au expus cu riscul vietii pentru tara. Care erau gata sa moara pentru tara. Demitizati legendele care contravin intereselor casei regale. Romania nu merita rolul fetei de la pagina X. Romania nu trebuie sa fie o tara care sa isi doreasca sa fie remarcata de cine stie cine si propulsata.

Inca o data va felicit pentru rolul pe care vi l-ati asumat si curajul de a candida la ultimele alegeri. Imi place sa cred ca veti continua lupta. Mult succes !!!

Mi-ar face o deosebita placere sa ne cunoastem, sa am ocazia sa-mi exprim personal admiratia pentru ceea ce intreprindeti.

Cu stima,

Sebastian OLARU

5 comentarii

 1. Stelian R. says:

  Nimic de comentat. Ma alatur cu toata fiinta mea D-lui Olaru! Cred ca e timpul!
  Nimic ara Dumnezeu! Cu stima S.R.

 2. Karina says:

  Felicitari, Sebastian pentru aceasta scrisoare! Un gest nobil pentru un om nobil!

 3. Adrian says:

  Felicitari domnule Olaru pentru acesta scrisoare.
  Cu stima,
  Adrian

 4. Cornel-Florin S. says:

  Păi poporul român nu ştiu momentan dacă se mai poate numi popor. De cuvântul naţiune nu mai vorbesc. S’a putut vorbi de o naţiune română până la abdicarea forţată a Rgelui Mihai I. După acea perioadă s’a distrus România. S’a distrus individul, esenţa individului, Sufletul lui. Cei care au creeat România adevărată au fost alungaţi din propria lor ţară. Din păcate nici acum nu pot conduce ţara moşilor şi strămoşilor lor pentru că sunt încă la putere comuniştii reformaţi. Adevărata Românie eu cred că se află în altă parte. Aici este o cloacă de scursuri îndobitocite după ciolan care se bat între ei fără să mai ţină cont de interesele cetăţeanului. Oare reflectă ei interesele celor care i’au votat? Politicienii care au iluzia că ne conduc prin spaţiul ăsta carpato danubiano pontic nistrean sunt creaturile sistemului comunist, sunt experienţa trecutului negru al României din care cei care se nasc acum ar trebui să înveţe pentru a readuce România în rândurule civilizaţiei. Mica Românie normală din acest spaţiu se chinuie să supravieţuiască agresiunii celor care vor să fie stăpâni peste cei cu adevărat stăpâni. Să avem pace şi multă viaţă, noi cei care încercăm să rezistăm!

 5. Pirvu Adrian says:

  Buna ziua

  Dupa atatea deceptii care ne-au mahnit mai mult de 20 de ani , cred ca Romania este pregatita pentru Regaliate…..Toti cei care acum se lupta pentru putere nu pot sa ne mai reprezinte….poporul nu-i mai crede…nici ei nu se mai cred….dar nu avem alternativa….daca nu apareti ….
  Eu cred ca se poate ….istoria nu poate sa mai minta….ea trebuie scrisa chiar asa cum a fost….nu vad viitorul fara sa-mi cunosc trecutul…Trebuie doar sa atrageti elita care acum sta si asculta minciunile si demagogia politicienilor de acum…. desi stie ca a fost mintita, badjocorita si furata…dar nu iese …nu inca…Ne trebuie doar scanteia….doar ideea, care sa ne faca sa ne dorim altceva pentru copii nostri.
  Va asteptam cu sperante,
  Cu stima si inalta consideratie,
  Ing.Pirvu Adrian

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51272357
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate