“Point de vue” despre Seara regală a Corpului Diplomatic

Point de Vue 20161228 - page 24 Point de Vue 20161228 - page 25

9 comentarii

 1. Bravooo!!Ma bucur mult ca a aparut in-Point de Vue- si Familia Regala si Casa Regala a Romaniei cu activitati frumoase si eficiente in Romania si pt Romania!!Toate cele bune Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu!!!

 2. PS. Astazi merg sa cumpar revista-Point de Vue-!!!

 3. Emilian T.Vandenboer

  In aceste zile triste Casa Regala de Romania a reusit sa ne descreteasca fruntile prin “Seara Regala a Corpului Diplomatic” care dupa 70 de ani – 7 decenii – s-a desfasurat cu onor regal in Sala Tronului de la Palatul Regal. Stim ca Majestatea Sa Regala Regina Margareta a Romaniei isi iubeste nespus poporul si sunt convins ca aceasta actiune a avut loc tocmai pentru a uita de grijile care au napastuit din nou Romania.
  Multumim pe aceasta cale cu adanc respect si supunere Majestatilor Voastre pentru dragostea pe care o purtati natiunii.
  Nimic fara Dumnezeu !
  Emilian T.Vandenboer

 4. Pantea Alexandru-Sorin

  Casa Regala a Romaniei a demonstrat pe deplin Romanilor in toti acesti ani si in mod special in anul care tocmai s-a incheiat faptul ca le apartine si ca este un instrument de reprezentare pe care Natiunea l-a avut intotdeauna la indemana.

  Din pacate am constatat ca de multe ori lucrurile bune care se intampla in aceasta Tara sunt reflectate in mass-media straina si nu in cea romaneasca. Suntem mult prea preocupati cu nimicurile prezentate de televiziuni sau presa ca stiri decat de adevaratul mod in care ar trebui sa fim reprezentati de autoritatile publice actuale ce par sa-si fi uitat menirea.

 5. Liliana Sora

  Tot respectul şi toată aprecierea pentru presă , de la noi şi de oriunde, ” … această formidabilă locomotivă a gândirii universale, ” care pune în lumină adevăratele valori care ne fac cinste nouă românilor şi lumii întregi. Stimă şi consideraţie pentru MS Regele Mihai şi pentru întreaga Familie Regală ! Trăiască Regele !

 6. Emilian T.Vandenboer

  Domnului Alexandru-Sorin : felicitari pentru mesajul Dumneavoastra care a fost inregistrat pe pagina aceasta la orele 15H47.
  Cu respect
  Emilian T.Vandenboer

 7. Cristian Sandu

  Ce mai au de spus cei care tot vintura vrute și nevrute:că Principesa nu e succesor legitim, că nu s-a măritat cu un prinț de singe, că funcționează legea salica și altele de acest gen?

 8. Mult respect!!Incet,incet se intra in normalitate!!Natiunea romana si Romania prin Familia Regala si Casa Regala a Romaniei isi recastiga DEMNITATEA SI RESPECTUL IN LUME!!!E o bucurie imensa!!!

 9. CRUCEA ROSIE TODIRESTI

  TOT RESPECTUL NOSTRU

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29593023
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate