Regele Simeon al bulgarilor, dialog cu Christiane Amanpour

Vă invităm să vizionați un remarcabil interviu realizat de televiziunea CNN. Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea poartă un dialog concis și plin de miez cu celebra realizatoare de televiziune Christiane Amanpour.

De la rege la vârsta de șase ani la prim-ministru ales: drumul acestui om uimitor. Regele Simeon vorbește despre formidabila sa viață, de la moartea misterioasă a tatălui său, Regele Boris al III-lea, la întoarcerea sa triumfală în Bulgaria, jumătate de secol mai târziu.

Interviul poate fi vizionat aici.

3 comentarii

 1. Marina-Cristiana Rotaru says:

  Un interviu foarte revelator şi care merită urmărit. Dar pe când un interviu al doamnei Amanpour, o binecunoscută şi profesionistă jurnalistă, cu Majestatea Sa, Regele Mihai I al României? Ar fi o notă bună pentru CNN dacă ar lua în calcul şi un interviu cu Regele românilor, cel care, la 23 august 1944, a permis scurtarea războiului şi salvarea a mii de vieţi omeneşti. Trăiască Regele!

  Lector Univ. Dr. Marina-Cristiana Rotaru.

 2. Viorica M. says:

  Dorim Cuplului Regal bulgar sanatate deplina pentru, inca, multi ani de impliniri!

 3. Cristian Sandu says:

  Admirabila prestatia Regelui Simeon,un mare prieten al Romaniei!Sa nu uitam ca Majestatea Sa a trait recent o mare drama prin pierderea prematura a fiului cel mare si mostenitorul Tronului Bulgariei.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36935526
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate