Regele Mihai. Album istoric

Îmi face plăcere să vă semnalez apariția unui volum dedicat Majestății Sale, publicat de Editura Litera și scris de istoricul Diana Mandache.

Volumul, intitulat “Regele Mihai. Album istoric” va fi lansat la Târgul de Carte Gaudeamus, iar apoi va fi disponibil în toate librăriile din țară.

Felicitări doamnei Mandache!

16 comentarii

 1. stelian r. says:

  Felicitari ! Traiasca Regele !

 2. Un eveniment editorial pe care-l așteptăm cu emoție. Coperta e foarte inteligent gândită. Nihil sine Deo!

 3. mihaela vladut says:

  Traiasca Casa Regala a Romaniei in frunte cu REGELE MIHAI !

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Lilly Cucu ❤
  #
  Lavinia Ramniceanu frumos
  #
  Liliana Sora O nouă carte document, un nou prilej de cunoaștere și recunoaștere a ceea ce a fost, este și va fi pentru noi MS Regele Mihai, un incontestabil reper și simbol al valorilor esențiale ale neamului nostru. Trăiască Regele ! Trăiască Monarhia !
  #
  Stefan Csukat Asa vor afla si cei sceptici in ceea ce consta viata politica a Mariei Sale Regele Mihai. Daca nu ati vazut pe posturile TV nici un reportaj, atunci va invit sa cititi cartea, veti descoperi o parte din istoria adevarata a Romaniei.
  #
  Constantin Cortez Frumos, emoţionant, înalţător!
  #
  Doris Agatha S RESPECT !!!
  #
  Violeta Mihaela Respect !!
  #
  Maria Orha Sper sa o pot achizitiona cat mai curand !!!
  #
  Eta Coseru Felicitari! Ma bucur din suflet,sper sa gasim Albumul si in librarii!!
  #
  Mohora Cristina O viata lunga traita frumos. Fie ca va reusi sau nu sa urce din nou pe tronul Romaniei, pentru orice om este un exemplu demn de urmat. Nu cunosc pe nimeni care sa fi reusit sa invinga toate greutatile vietii mai bine decat Regele Mihai I al Romaniei.
  #
  Silvia Silvinelp O mare bucurie!
  #
  Gigi Maier ERA SI CAZUL SÄ NE DESCHIDEM MINTILE TOTI ROMINI CÄ BE BAZA ISORICE BOLSOWICE ASTEPTA MUL SI BINE VÄ MULTUMIM DIN SUFLET CASI REGALE SI RECELE SÄ NE TER

 5. Cerasela Platz says:

  Calduroase Felicitari, stimata Doamna Mandache !
  Calduroase Felicitari tuturor invitatilor !

 6. Dr Daniel Petre says:

  Asteptam cartea in Librarii.
  Felicitari Domnei Mandache!

 7. Titus Berinde says:

  Se cuvine sa ne amintim cit mai des:”Unitatea nationala,Iintegritatea teritoriala si Coroana sunt un bun succesoral, care aduc folos generatiilor,dar de care ele nu pot sa dispuna. Cine indrazneste sa se atinga de acest bun este un dusman al statului”. Bolsevismul a atacat Romania inca din vremea Domniei primului Rege al Romaniei Mari Ferdinand Integitorul, cel care a facut realitate din visul secular al poporului nostru. Sunt la fel de adevarate si valabile si astazi,dupa trecerea aproape a unui sfert de secol de postcomunism republican falimentar, indemnurile lansate de Guvernul Romaniei din acele vremuri :”Nu avem o mai buna posibilitatede a arata credinta marelui ideal caruia Regele si-a dedicat viata decit daca, in perfecta coeziune, ne facem chezasi ai ordinii si progresului in patria noastra. Cu devotament de neclintit fata de Dinastie, cu respect fata de de Constitutia si legiile tarii,noi trebuie, plini de iubire si incredere in destinul tarii, sa-l slujim pe Regele Mihai si sa ne concentram toate fortele pentru a asigura viitorul stralucit al Romaniei Mari” Pretioasa este unitatea care intregeste si intareste tara: Regele Mihai, Tricolorul si Coroana !Traiasca Regele si Familia Regala a Romaniei !

 8. Marius IONESCU says:

  O carte superba un album la loc de cinste in orice biblioteca fotografii inedite unele pline de gingasie altelele amuzante si f dragute de ex pozele de la bacalaureatul majestatii sale impreuna cu colegii sai toti imbracati in frac supravegheati parinteste de regelele CAROL II apoi pozele din exil de la micuta ferma de curcani ,poze cand principesele erau mici alte fotografii cu familia regala greaca de la nunta regelui Spaniei si in final fotografia de pe holurile parlamentului din 25 oct 2011 cand relele nostru a facut 90 de ani deasemenea o poza inedita cand regelui nostru ise facea un bust si mai ales pozele igenuee din copilaria regelui nostru .
  Va recomand tuturor acest minunat album ce nu-l lasi din mana

 9. Marius IONESCU says:

  VA semnalez totodata aparitia la editura Polirom a vol X din insemnarile zilnice ale REGINEI MARIA casi f interesanta carte SUPRAVIETUITORII -MONARHIA LA INCEPUTUL SEC XXI de la editura CORINT nu uitati si de superbul album de la editura CURTEA VECHIE-MARGARETA PORTRETUL PRINCIPESEI MOSTENITOARE tuturor lectura placuta si Doamne ajuta!

 10. Felicitäri doamnei Mandache, pentru aceastä carte minunatä.
  TRÄIASCÄ REGELE SI CASA REGALÄ ROMÄNÄ

 11. Multumesc pentru cuvintele frumoase, va recomand acest album, este o restituire istorica necesara!
  DM

 12. […] Litera din Targul Gaudeamus Un Rege si un sfant la Gaudeamus Video lansare inregistrat de Adevarul Blogul Principelui Radu     […]

 13. Ana Maria says:

  Au fost ceva intamplari controversate in ceea ce il priveste pe regele Romaniei, dar cred ca ne-ar fi fost mult mai bine daca si noi am fi ceva de genul Marii Britanii sau Spaniei. Am fi vazuti cu alti ochi de catre celelalte tari si poate ne-ar fi si noua ca cetateni mult mai bine.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 37532612
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate