Principesa Moștenitoare, 23 de ani de voluntariat


http://stiri.tvr.ro/ajuta-romania-principesa-margareta-voluntar-cu-sange-albastru_35825_video.html#view

5 comentarii

 1. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Ne sunt cunoscute si demne de respect actiunile nobile , caritabile ale REGINELOR Romaniei . PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA , de multi ani se implica cu tot sufletul in activitati de voluntariat . Urmand traditia FAMILIEI REGALE a Romaniei , PRINCIPESA , aduce prin insasi a EI prezenta stralucire si multa mangaiere sufleteasca persoanelor care necesita ajutor. Sprijinul spiritual si material oferit prin intermediul Fundatiei Principesa Margareta este esential pentru traiul decent al multor persoane si pentru dezvoltatrea si afirmarea tinerelor talente. ADMIRATIE si PROFUND RESPECT !

 2. Comentarii pe Facebook says:

  Doina Marin RESPECT!
  #
  Liliana Malinoiu SI DIN PARTEA MEA RESPECT!
  #
  Corina Ciuciu Respect !
  #
  Mariana Gheorghe Mult respect
  #
  Lorica Tenea Mult respect,,,
  #
  Pop Katalin numai respect!!!!!!!!!!
  #
  Aurica Chisalita Frumos…frumos….
  #
  Anca Iacob Un gest frumos
  #
  Bogdan-Valentin Brătianu 23 de voluntariat pentru românia.. căci experienţa voluntariatului o are de cu mai mult timp în urmă.

 3. Neîndoios, întâlnirile cu copiii și cărțile pentru ei au o valență educativă majoră, căreia Principesa Moștenitoare îi acordă atenția cuvenită, încă de la sosirea în Țară, în 1990, împreună cu măicuța sa duioasă Regina Ana. Felicitări!

 4. Cornelia Prisacaru &Familia says:

  ONOR DRAGEI NOASTRE ALTETE REGALE PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI!
  TRAIASCA ASR PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI! VA IUBIM PRINCIPESA!
  Conf. dr. farm. Cornelia risacaru

 5. Serbanescu Monica says:

  Va salutam cu mult respect si admiratie.Apreciem enorm implicarea dvs.in diverse actiuni,menite sa faca lumea mai fericita dar si mai buna.Stim ca nu e usor sa faci totul de unul singur,drept pentru care,ne oferim ca prin firma pe care o ‘pastorim’,sa va ajutam,ca voluntari,sa transportam orice colet si orice plic oriunde in tara,acolo unde va fi nevoie.O facem cu tot sufletul,fara nicio pretentie,ca alaturi de dvs.sa aducem si noi putina bucurie,caldura si lumina in sufletul celor care vor primi acel ‘ceva’ neasteptat.Va iubim mult pentru tot ceea ce faceti si pentru ca ne-ati invatat mai mult decat stiam,sa avem in suflet Lumina si Iubire.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca.Monica si Dan Serbanescu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50988044
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate