Primul interviu al Familiei Regale la Castelul Peleș

Interviu cu Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, realizator, Bogdan Șerban-Iancu (TVR), Castelul Peleș, decembrie 2008

1 comentariu

  1. Pantea Alexandru-Sorin says:

    Zilele trecute urmarind una dintre emisiunile dedicate Sarbatorii Nationale de 10 Mai am putut vedea si cateva secvente filmate in timpul ceremoniei ce a avut loc la Sinaia cu ocazia rearborarii stindardului regal pe catargul Castelului Peles. Pentru cateva secunde am putut sa observ ca ASR Principesa Margareta avea lacrimi pe obraji. Si m-am gandit: inca o rana a inimii Regelui si a Familiei Regale se vindeca; inca un cerc dureros al vietilor Lor si al vietii Tarii se inchidea.

    Cat de mult poate insemna pentru o Familie un asemenea moment. MS Regele Mihai nu era de fata dar, cred eu, toti cei prezenti atunci au putut simti cum inca o fila din cartea istoriei Dinastiei si a Tarii se intorcea aratand oricui ca Istoria intotdeauna se razbuna.

    Cine ar fi crezut ca intr-o buna zi unora dintre noi ne-ar fi fost dat sa traim un asemenea moment? Unii din pacate nu au mai apucat. Insa cu siguranta in suflet, chiar si in momentul despartirii de cei dragi, aveau Speranta.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50269441
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate