Camerata Regală la Ateneul Român, 9 martie 2016

4 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu

  Toate organizatiile care au dobandit onoarea de a se afla sub Inalt Patronaj Regal (precum Camerata Regala, Corul Regal, federatii sportive, fundatii, ONG-uri si multe altele) au primit aceasta inalta distinctie ca rezultat al deosebitelor lor performante in domeniul specific al activitatilor lor. Este, cu alte cuvinte, expresia garantiei de inalta performanta care obliga organizatia astfel onorata sa se situeze mereu la cel mai inalt nivel.

  Prezenta iubitorilor de muzica la acest concert va da masura de intelegere de catre publicul meloman din Bucuresti a semnificatiei profunde a acordarii Patrornajului Regal, dar si a momentului ales pentru desfasurarea acestui eveniment cultural.

 2. Roxana Gabriela Mateescu

  Multumiri si felicitari Cameratei Regale pentru minunatul concert oferit ; reveria acestei seri.

 3. Liliana Sora

  Toată stima și considerația pentru Familia Regală , pentru care și muzica este una dintre modalitățile de comunicare, prin care se transmit mesaje, trăiri interioare , sentimente puternice și care ”educă dragostea pentru frumos” . Multă sănătate și putere MS Regelui Mihai ! Trăiască Regele ! Trăiască Familia și Casa Regală a României !

 4. Pingback: Camerata Regală va împlini zece ani | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26616807
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate