Principesa Sofia la vernisajul Expoziției de Artă Vizuală Contemporană

Luni, 7 februarie 2022, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a luat parte, la Elite Art Gallery, la vernisajul primei expoziții de artă vizuală contemporană a proiectului „Tinere Talente – Susținerea artiștilor și profesioniștilor din sectoarele creative culturale” desfășurat de Fundația Regală Margareta a României.

Principesa Sofia a avut ocazia să admire lucrările a 15 tineri artiști, precum instalații artistice și lucrări de grafică, pictură, design vestimentar și artă textilă.

Expoziția deschide un discurs actual asupra artei vizuale realizate de tânăra generație și asupra modului în care aceasta comunică, în pofida provenienței din mai multe areale artistice.

Expoziția cuprinde lucrările tinerilor artiști Alexandra Duță, Alina Bobeică, Ana Postolachi, Ana Vîrdol, Anamaria Vișovan, Andreea Tudor, Delia Ciubotaru, Emilia Boșoi, Eugen Țurcan, Ioana Andrei, Kimberly Vintilă, Laura Candet, Livia Greaca, Oana Sima și Ștefan Mic.

La vernisaj a luat parte și unul din mentorii tinerilor artiști aflați la început de drum, Ileana Dana Marinescu, artist vizual și membru al Uniunii Artiștilor Vizuali din România, care a expus o serie de lucrări alături de ei.

Expoziția este deschisă până pe 14 februarie, de luni până sâmbătă, între orele 11:00 – 18:00, la Elite Art Gallery din București (Piața Națiunilor Unite, nr. 3-5).

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241104
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate