Principesa Moștenitoare și Principele Radu la Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

În perioada 2-5 iunie 2012, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României efectuează o vizită de patru zile în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Alteţele Lor Regale vor reprezenta Familia Regală a României la evenimentele lunii iunie prilejuite de Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

 
Luni, 4 iunie, la invitaţia Suveranei britanice, Alteţele Lor Regale vor participa la un picnic ce va avea loc în grădina Palatului Buckingham.

În aceeaşi seară, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor participa la un concert jubiliar  ce va avea loc în faţa Palatului Buckingham, la Memorialul Reginei Victoria.

Duminică, 3 iunie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor lua parte la un prânz în onoarea Jubileului, găzduit de comunitatea locală din Dorset.

Alteţele Lor Regale vor viziona pe 3 iunie parada ambarcațiunilor pe Tamisa, ce va cuprinde peste o mie de ambarcaţiuni, ce vor avea la bord membri ai Familiei Regale, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale, dar şi aproximativ 30,000 de membri ai publicului larg.

Marţi, 5 iunie, Alteţele Lor Regale vor viziona procesiunea trăsurilor regale care va începe la Palatul Westminster şi se va încheia la Palatul Buckingham.

11 comentarii

 1. Gabriela Bucur

  VA MULTUMIM!Avem cu ce sa ne mandrim:CASA REGALA A ROMANIEI!

 2. Zaharia Laura

  Multumim pentru noutatile pe care n-i le aduce-ti de fiecare data.Este o incantare sa stim ce se intampla cu Familia Regala.

 3. R.G.

  DIGI 24 – Casa Regală a României va fi reprezentată la Jubileul de Diamant

  http://www.digi24.ro/stire/Casa-Regala-a-Romaniei-va-fi-reprezentata-la-Jubileul-de-Diamant_19489

 4. stoicarodica2010

  Alaturi de MS Regele Mihai ,Regina Ana,Altetele Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei precum si ASR Principele Radu,am cladit in sufletele noastre palatele iubirii,, a respectului desavarsit pentru capetele incoronate ale Romaniei dar si ale Marii Britanii si pentru tot ce se numeste Monarhie.De astfel de personalitati unice doresc sa fie reprezentata Romania si fiecare roman in parte.Stralucirea Jubileului de diamant sa fericeasca intreaga lume.MS Regina Elisabeta II ii dorim sanatate,impliniri ,cu intreaga si minunata Familie Regala!

 5. Felicia Baderström

  Ma bucur ca n-e reprezentati cu cu multa demnitate.Eu locuiesc in Suedia si ma bucur sa am stiri de ultima ora despre familia regala .

 6. Cristina-Adriana Popescu

  Altete Regale, suntem onorati de vesti, va asteptam cu bine inapoi acasa! Calatorie frumoasa!

 7. Toma Radu

  Faptul ca AALLRR Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu participa la Marele Jubileu al MS Regina Elisabeta II a Marii Britanii demonstreaza pretuirea pe care Familia Regala britanica o arata familiei similare a Romaniei, chiar daca, in urma cunoscutelor evenimente istorice, tara noastra nu mai este monarhie. Aceasta arata respectul de care Familia Regala a Romaniei se bucura peste hotare, in special in statele monarhice, si recunoasterea internationala a faptului ca Romania, desi este in prezent republica, are un Rege, care ii confera demnitate si respect!

 8. – CU DEOSEBITA CONSIDERATZIE VA UREZ SEJUR PLACUT LA JUBILEUL MSR ELISABETH shi SA VA INTOARCETZI ACASA ALATURI DE MSR MIHAI , MSR ANA . ANI DEOSEBITZI DE VIATZA MSR ELISABETH , CASELOR REGALE shi fie ca DUMNEZEU SA NE BINECUVANTEZE CU ,, ROMANIA ALTFEL ,,……..ile-ana lelia stancu.

 9. Ioan David

  Istoria va trebui reluata de unde au rupt-o altii si sa se instaureze,,Grandoarea
  Cavalerismului,,:
  1.Sufletul meu LUI.
  2.Viata mea Regelui.
  3.Onoarea mie.

 10. Multe felicitäri si uräri de bine si sänätate la jubileul acesta frumos. Vä dorim un timp frumos cu multä bucurie si dialoguri importante.

  Cu mare stimä si respect,

  Dietmar Melzer

 11. Pingback: post

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23862583
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate