Ora Regelui CCXCIII

Sâmbătă, 26 mai 2018,  Televiziunea Română a prezentat a două sute nouăzeci și treia ediție a emisiunii “Ora Regelui”, la TVR 1, TVR Internațional și la TVR Moldova.

Sumarul:

  • Timp de 81 de ani, ziua națională a României a fost 10 mai, ziua în care România și-a cîștigat independența, în care s-a întemeiat Dinastia Română, în care s-a proclamat regatul. De aceea invitații, români și străini, au venit și anul acesta din toată țara și chiar din afara ei ca să sărbătorească împreună cu stră-stră-nepoata primului rege pe care l-a avut țara, Majestatea Sa Margareta.
  • Sandra Gătejeanu Gheorghe, directorul de protocol al Casei Regale a României, povestește despre normele de etichetă ale evenimentelor regale, dar și cum se împacă un program complicat cu o viață de familie obișnuită.
  • ”Tinerele Talente”, la început de sezon – expoziția și concertul ”Identităţi”.
  • Ambasada Sloveniei i-a invitat pe copiii de la Centrul Generatii din sectorul 6 la un atelier de pictură pe stupi, una dintre cele mai cunoscute tradiţii ale țării.
  • „De strajă la Palatul Regal”- Asociația „6 Dorobanți” și invitații săi din alte asociații de reconstituire militară au demonstrat cum se desfășura, în vreme de război, o zi din viața unui soldat aflat în serviciul de gardă al Palatului Regal.

Prezintă: Bogdan Șerban-Iancu / Redactori: Irina Luca, Camelia Csiki, Diana Ilica, Andra Soceanu, Sandrino Gavriloaia / Producător: Lidia Voicu / Realizator: Ruxandra Țuchel

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23924967
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate