Ora Regelui CCLV

Sâmbătă, 23 septembrie 2017, Televiziunea națională a prezentat a două sute cincizeci și cincea ediție a emisiunii „Ora Regelui”. Regizor artistic, Dan Manoliu. Realizator, Camelia Csiki. Producător, Lidia Voicu. Emisiunea este reluarea ediţiei din 10 iunie 2017.

Sumarul:

-Cel mai longeviv cuplu regal din istoria României – Regele Mihai și Regina Ana s-au căsătorit pe 10 iunie 1948, la Atena.
-”După Hristos, Regele Mihai este pentru mine cea mai înaltă instanță morală” a mărturisit academicianul Sorin Dumitrescu, invitatul emisiunii.
-În prima duminică după Înălțare, Principele Radu a reprezentat Familia Regală la ceremoniile militare și religioase de la Cimitirul Militar Român din Soultzmatt.
-Fascinanta poveste a Castelului Bran, atât de îndrăgit de Regina Maria, în volumul ”Castelul Bran – Romantism și Regalitate” al istoricului Diana Mandache.
-Regele Olandei Willem-Alexander își îndeplinește îndatoririle de monarh, dar este și pilot pe avioane comerciale.
-Imnul Regal a inspirat un amator de rock – Ovidiu Turcu.

3 comentarii

  1. Ca de obicei, voi sta in fata televizorului pentru a revedea emisiunea Ora Regelui. Este bucuria mea de sambata dupa amiaza.

  2. Urmaresc cu mare placere!!Este interesanta si frumos realizata!!Felicitari tuturor pt emisiunea Ora Regelui!!Nihil Sine Deo!!!

  3. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 21765315
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook