Majestatea Sa a înmânat certificatul de Furnizor Regal pentru următorii trei ani

Marți, 13 martie 2018, Majestatea Sa Margareta a acordat certificatul de Furnizor Regal unui număr de șaisprezece companii și personalități din domeniul privat. Sunt primele numiri de Furnizori ai Familiei Regale a României semnate în numele Majestății Sale.

Printre companiile, meșteșugarii și prestatorii de servicii care au primit o prelungire pentru încă trei ani a calității de Furnizor Regal se numără Agnes Toma, Apulum, Electrolux, Frottierex, Herlitz, Ioana Șucu, Kotanyi, Luna Solai, Mondial Villeroy & Boch, Paul Cosmovici, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Rue du Pain, Sonimpex Topoloveni, Veb Imex Group, Vinurile Măcin.  A primit certificatul pentru primii trei ani ca furnizor al Familiei Regale stilistul Liviu Cabaua.

Fotografii de Daniel Angelescu

11 comentarii

 1. Călugărița Iuliana Manuela

  Gesturi frumoase pentru oameni buni …

 2. . 3 ani?

  . sper să ajungem Monarhie în acești ani
  . cât mai repede!

 3. Ioana Rusu

  Cea mai frumoasa Regina! Vrem Monarhie!

 4. Liliana Sora

  ”Pentru a avea succes, trebuie să ai inima în afacere și afacerea în inimă. ”
  Iată de ce succesul în afaceri presupune pasiune şi dăruire, pregătire şi perseverenţă , multă muncă şi disciplină, viziune şi creativitate …, cea mai nobilă căutare fiind calitatea şi excelenţa.
  Respect şi admiraţie pentru toţi furnizorii Familiei Regale, ale căror servicii sau produse, odată identificate , transmit o garanţie pentru calitate.
  Stimă şi consideraţie pentru Familia Regală, care întotdeauna şi-a exprimat recunoştinţa pentru un lucru bine făcut, aceasta fiind ” …o virtute a sufletelor nobile, ” şi cea mai rafinată formă de apreciere .

 5. Nicusor Emanoil ROTARIU

  Respect și Admirație, pentru întreaga Familie REGALĂ! VIAȚA LUNGĂ ȘI CELE BUNE !
  DE pe Meleagurile Islandeze!
  Respect!!
  Nickolás & Ina!

  Island
  Reykjavik

 6. Diana Lucia Zotescu

  Sper ca toti Furnizorii Regali – prezenti si viitori – sa fie patrunsi ca aceasta calitate de Furnizor Regal este ca un titlu de noblete pentru respectivele firme, care va fi mereu perceputa ca un fel de blazon ce se cere MEREU onorat de maxima performanta in calitatea serviciilor si de inalta probitate morala fata de clienti, indiferent care sunt aceia.

 7. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  FELICITARI FURNIZORILOR PENTRU REGALA APRECIERE CARE DINCOLO DE RECUNOASTERE, SE CONSTITUIE INTR-O INCURAJARE PENTRU PERFECTIONAREA CALITATII !

 8. FELICITARI,MAJESTATEA VOASTRA!!Pentru tot ce ati facut si faceti pentru Romania si Natiunea Romana!!Dumnezeu sa ne binecuvanteze Regina si Tara !!Sper din tot sufletul ca in curand sa avem Regatul Romania ,Coroana Regala a Romaniei pe locul cuvenit in fruntea Tarii!!Nihil Sine Deo!!!

 9. Subscriu la comentariul doamnei Diana Lucia Zotescu!!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!Nihil Sine Deo!!

 10. Renato Barreto Mayr

  MONARHIA !!!
  VIVA ROMANIA REGALA !!!

 11. România are nevoie mai mult ca oricând de Monarhie

  . are nevoie de o personalitate puternică, matură, bine conturată care să faca față stadiului în care a fost adusă țara în perioada ante și post revoluția din 1989

  . Principesa Margareta a dat dovadă de o extraordinară diplomație în fața monstrului postrevolutionar

  . a reușit o înmormântare regeasca a regelui Mihai intr-o țară in care puterea urăște monarhia pentru că se teme de ea

  . a reușit multe la ușa monstrului psd datorita calităților excepționale cu care a fost înzestrată prin educație tipic regală primită intr-o familie regală pe care nu a parasit-o în anii cei mai importanți pentru formarea unei viitoare regine

  . Cu aceste calități viitoarea Regină Margareta va ridica țara pe culmile pe care au ridicat-o familiile regale până să cadă pradă în colții comuniștilor

  . succes doamnă principesa
  . succes viitoare Regină

  . din inimă vă urez

  . Viorica Iovan

  . 20 martie 2018

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 22810201
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate