Fundația Principesei Moștenitoare, reuniune pentru definirea unei noi strategii

Timp de trei zile, de vineri 12 până duminică 14 iunie 2015, Comitetul Director al Fundației Principesa Margareta a României s-a reunit la București, pentru a defini o nouă direcție în strategiile fundației, în perspectiva realităților de astăzi ale României și ale lumii.

La cele trei zile de întâlniri, care au totalizat aproape treizeci de ore de lucru, alături de personalitățile care compun Comitetul Director al fundației, a luat parte dl John Riker, Managing Director al Centrului pentru Inițiativa Strategiei Blue Ocean din Londra.

Întâlnirea a discutat modalitățile de a valoriza mai bine donațiile către proiectele fundației, precum și felul de a alege proiectele viitoare, în funcție de schimbările din societate și dezvoltarea, în deceniile următoare, a țării, a continentului european și a lumii.

6 comentarii

 1. ionela stanescu

  Cand iti asumi rolul formator pentru diferite generatii ale tarii tale,instruirea continua este o prioritate chiar si pentru o printesa!Mult succes,rabdare si curaj,ALTETA VOASTRA!

 2. vladut mihaela

  Ii doresc Altetei Sale Regale Principesa Margareta mult succes in realizare tuturor proiectelor propuse !

 3. Liliana Sora

  ” Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul. ” Aceasta este Fundația Principesa Margareta, pentru care dimensiunea succesului este măsurată de puterea dorinței și voinței de a face bine, de mărimea visului ei, iar atunci când îți dorești cu adevărat ceva, parcă totul conspiră pentru îndeplinirea visului. Tot respectul, toată admirația și prețuirea pentru ASR Principesa Margareta , OMUL pentru care viața demnă de trăit este cea inspirată de iubire și respect și călăuzită de cunoaștere, OMUL care întotdeauna, cu o gândire profundă, cu o viziune corectă despre valorile vieții, cu pasiune și dăruire, prin planificări, strategii și acțiuni corespunzătoare , modelează prezentul și viitorul copiilor, tinerilor, oamenilor în general. Felicitări întregii echipe și cele mai frumoase împliniri !

 4. Iulia Andrei

  Succes!!!

 5. Mela

  Câtă diferența de comportament calmul și privirea limpede arata dragostea de tara în care sa născut și trăiesc

 6. Antal Rodica

  Cine poate face voluntariat in activitatea fundatiei ?

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 19197702
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook